Izvēlies attēlu un uzzini, kas tev ir jāmaina sevī, lai tu kļūtu veiksmīgs!

Vai vēlaties vēl vairāk iepazīt sevi un atklāt jaunas sava rakstura šķautnes? Tad mēs iesakām veikt vienkāršu psiholoģisko testu, lai noteiktu savu psihotipu! Viss ir ārkārtīgi vienkārši: atpūtieties un skatieties attēlus. Izvēlieties no tiem to, kas jums patīk vislabāk. Taču nedomājiet pārāk ilgi, jo šajā testā pirmais iespaids ir vissvarīgākais.

Tātad, nevilksim kaķi aiz astes un nekavējoties pāriesim pie testa rezultātiem. Tālāk mēs dalīsimies ar katra psihotipa īsiem raksturlielumiem. Ja vēlaties šajā tēmā iedziļināties, iesakām izlasīt Heidijas Prībes aizraujošo grāmatu “Kāds ir jūsu personības tips?”

Attēls Nr. 1: hipertimisks psiholoģiskais tips

Ja izvēlējāties attēlu Nr. 1, mēs varam jūs tikai apsveikt. Jūs esat optimists, kuram glāze vienmēr ir puspilna, nekad pustukša. Jūs zināt, kā atrast kaut ko labu pat vissarežģītākajās situācijās. Šajā gadījumā visbiežāk iniciatīvu pārņemat savās rokās jūs. Lai gan dažreiz jūs varat nepabeigt iesākto.

Jums reti ir slikts garastāvoklis, jo tam vienkārši nav no kurienes nākt. Galu galā jūs esat pastāvīgā kustībā un meklējat piedzīvojumus. Rutīna un vienmuļība padara jūs traku. Jums ir arī grūti izturēt vientulību: jūs esat ļoti sabiedrisks un sabiedrisks cilvēks.

Enerģija un sabiedriskums palīdz nodibināt jaunus noderīgus kontaktus. Tomēr jūs ļoti viegli varat dusmoties. Kāds tevi var nosaukt par konfliktējošu cilvēku, bet patiesībā tu vienkārši ļaujies savām emocijām.

Attēls Nr. 2: uzbudināms psiholoģiskais tips

Jūs esat impulsīvs cilvēks, kurš bieži seko jūsu vēlmēm. Pārmērīga emocionalitāte dažkārt neļauj savaldīt sevi. Runājot par problēmu risināšanu, tu domā instinktīvi, nedomājot par iespējamām sekām.

Jūs var saukt par aizkaitināmu cilvēku, tāpēc pret jebkuru kritiku jūs izturaties ārkārtīgi negatīvi. Ja jums nepatīk skola vai darbs, jūs, visticamāk, paveiksit uzdevumus bez entuziasma. Vienkārši tāpēc, ka tas ir nepieciešams.

Realitātes neiecietība, kas ne vienmēr atbilst tavām vēlmēm, traucē rast kontaktu ar citiem cilvēkiem. Jūs esat pieraduši dzīvot tagadnē un būt šajā brīdī. Bet šim jums ir nepieciešams, lai viss apkārt būtu tā, kā jūs to vēlaties.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment