Horoskops 2023. gada 3. oktobrim: Dvīņus sagaidīs nelielas grūtības, Strēlnieks cīnīsies ar emocijām!

♈ Auns

Nemierīgais periods ilgs līdz vakaram. Gadās pārsteigumi, kam neesi gatavs. Koncentrējieties, noņemiet emocijas, un viss sāks izdoties. Vakaru pavadi mierīgi. Nervu stress var izraisīt slimību.

♉ Vērsis

Izredzes gūt panākumus ir ļoti augstas. Paveras jaunas iespējas. Neļaujiet sevi novērst no tukšām runām un esiet uzmanīgs. Ģimenē var rasties nesaskaņas un strīdi. Asas labāk neņemt.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023.gada 2.oktobra līdz 8.oktobrim: Vērsim jāuzmana savs maks, Skorpions var saņemt sodu!

Lasi arī: Andžela Pērla brīdina Aunus nepiņemt lēmumus, bet Skorpioniem sola liktenīgas pārmaiņas finansēs 2023.gada oktobrī!

♊ Dvīņi

Miera enerģija jūs apņems. Nelielas grūtības rodas, bet tiek ātri atrisinātas. Brauciens būs veiksmīgs. Šodien piemērots laiks, lai satiktos ar domubiedriem, dalītos idejās un apmainītos pieredzē.

♋ Vēzis

Rīts ir grūts, lietas var virzīties pārāk lēni. Jūs nevarat sevi pārstrādāt un uzņemties pārāk daudz. Atcerieties atpūsties. Situācija sāks mainīties pēc pusdienām. Varēsi veiksmīgi pabeigt savus darbus un labi pavadīt laiku draugu lokā.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment