Izvēlieties burvju akmeni un uzziniet visu par savu auru.

Ķīniešu medicīnā, tik sarežģītā un senā sistēmā, bija pārliecība, ka cilvēki mēdz izvēlēties tādas krāsas drēbes, kuras viņam nav aurā.

Piemēram, ja persona pastāvīgi valkā melnā krāsā drēbes, tas nozīmē, ka viņš cenšas aizpildīt trūkstošo (ķīniešu) ūdens elementu savā dzīvē un aurā. Ir liels skaits testu, lai noteiktu, kāda ir jūsu aura. Tomēr šis aura tests ir nedaudz atšķirīgs no pārējiem.

Vispirms mēs izvēlamies 6 burvju akmeņus, 6 īpašus dārgakmeņus, kas izstaro dažādas kosmiskās enerģijas. Raganu laikā bija pārliecība, ka katrs akmens savā veidā mijiedarbojas ar mūsu auru, dziedina to un palīdz pielāgoties noteiktiem apstākļiem. Apskatiet attēlu un rūpīgi apskatiet katru akmeni.

LASI ARĪ: Kādas vēlmes nevar vēlēties 2019. gadā

1. solis. Notīriet savu prātu
2. solis. Izvēlieties akmeni, kas jūs visvairāk piesaista.

1. Rubīns

Ja jūs izvēlējāties rubīnu, tad jums trūkst kaislības savā dzīvē. Jums ir nepieciešams uzlādēt, jo jūs, visticamāk, pēdējo mēnešu laikā esat iztērējuši lielāko daļu enerģijas. Varbūt kāds vai kaut kas paņem jūsu enerģiju? Rubīns var paaugstināt jūsu pašcieņu un atkal likt sajust savu varu.

Turklāt rubīns sniedz labu aizsardzību pret ļaunajiem burvjiem, kā arī lielisks veids, kā palielināt savu enerģijas līmeni. Reiz cilvēki uzskatīja, ka rubīns var paaugstināt ķermeņa temperatūru.

2. Ahāts

Ja izvēlējāties ahātu, jums, visticamāk, ir jāatjaunina attiecības starp dabu un sevi. Agrāk cilvēki ticēja, ka, ja jūs aprakāt ahātu zemē, tas piešķir tai maģiskas spējas. Tas ir tieši tas, kas jums, visticamāk, šobrīd ir nepieciešams – atdzīvināt cerību. Varbūt jūs apgrūtina šaubas, un jums ir vajadzīgs kaut kas, kam jūs atkal varat ticēt, ka pasaule ap jums, tāpat kā pats, ir maģiska.

Ahāts ir pazīstams arī kā akmens, kas palīdz cilvēkam atkalapvienoties ar savu Augstāko ES. Zaudēji ticību? To var atrast vēlreiz, valkājot šo akmeni. Ahāts palīdz arī veidot drosmi.

3. Tirkīzs

Ja jūs izvēlējāties tirkīzu, jūs, visticamāk, sevi aizmirsāt. Tirkīzam ir neticami ārstnieciskas īpašības. Arī šis akmens palīdz stiprināt un atjaunot auru. Viņu nēsāja daudzu Ziemeļamerikas indiāņu ciltis, lai uzlabotu viņu dziedināšanas prasmes.

Izvēloties tirkīzu, jūs, visticamāk, vēlaties uzlabot savu šarmu. Cilvēkus, kuri valkā rotaslietas no tirkīza, ieskauj aura, ko nav grūti pamanīt. Daudzi cilvēki ir pārliecināti, ka tirkīzs palīdz viņiem spīdēt un izskatīties vienkārši satriecoši.

LASI ARĪ: Kā krāsas ietekmē cilvēka enerģiju un kā tās izmantot, lai piesaistītu labklājību

4. Mēnessakmens

Ja izvēlaties mēnessakmeni, tas nozīmē, ka jūs, visticamāk, kaut kas grauž. Mēnessakmens ir kā burvju tilts, kas savieno mūs ar mūsu emocijām. Šis akmens palīdz mums dot ceļu tām jūtām, kuras mēs cenšamies slēpt. Mēnessakmens arī palīdz mums patiesi klausīties mūsu sirdi, paaugstina mūsu pašcieņu un tādējādi ļauj pārvarēt bezmiegu.

Mēnessakmens ļaus jums izveidot savienojumu ar Dievišķo Sievietes sākumu.

5. Obsidiāns

Ja jūs izvēlējāties obsidiānu, tad jums, visticamāk, šobrīd ir jāiegulda jūsu enerģija. Obsidiāns ir zemes akmens. Tas ir tumšs, gandrīz melns, un tas ir saistīts ar laika planētu Saturnu. Jums ir jādomā par savu dzīvi un jāizdomā, kā to uzlabot.

Jūs esat piedzīvojis daudz stresa, un tagad jums ir nepieciešama piekļuve jūsu enerģijas rezervēm? Ja tā, tad obsidiāns palīdzēs jums atkārtoti sazināties ar realitāti un atjaunot enerģiju.

6. Ametists

Ja jūs izvēlējāties ametistu, tad visticamāk, jums ir nepieciešams svaigs malks burvestības. Mēs dzīvojam pasaulē, kurā dažādi nepatīkami faktori kaitē mūsu jūtām un burvīgajām varām. Ametists palīdz mums palikt aukstasinīgiem un saprast, kas mums ir patiešām svarīgi. Tas arī palīdz attīstīt mūsu iztēli.

Ametists pasargā jūs no negatīvās enerģijas, kas aptumšo jūsu prātu, kā arī aizsargā jūsu auru no nelabvēļiem.

Turklāt tā attīsta jūsu intuīciju un palīdz atvērt neierobežotu Dievišķo mīlestību.

avots: esotericblog

Leave a Comment