Izvēlieties debesu simbolu, lai saņemtu iedvesmojošu vēstījumu no eņģeļa!

Mūsu eņģeļi vienmēr mūs ieskauj, vadot mūs un dodot mums dievišķu aizsardzību. Dažreiz mēs pilnībā nezinām par viņu klātbūtni, bet tas nenozīmē, ka mēs nevaram saņemt no viņiem ziņojumu, ja mēs mēģināsim.

Zvans

Kā eņģeļa simbols, tas nozīmē, ka tu piedzīvo “pamošanos”. Zvani ir izmantoti kopš seniem laikiem reliģisko kalpojumu un svinību laikā. Jauni cilvēki, jaunas intereses, jaunas idejas un laba Vese***a. Tas ir kā personīgā tīrīšana! Jūsu ķermenis, prāts un gars sagaida, ka jūs ļoti ātri uztversiet jaunus cilvēkus, jaunas intereses, jaunas idejas utt., savā dzīvē.

Lasi arī: 8 horoskopa zīmes, kurām šī gada otrā puse atnesīs sapņu piepildījumu

Tavs eņģelis lūdz jūs veikt rudens tīrīšanu tajā dzīves sfērā, kas jums ir sajukusi. Tiklīdz jūs to izdarīsiet, atvērsies eņģeļu komunikācijas durvis. Bloki tiks novērsti.

Kronis

Varbūt jūs esat pietiekami prātīgi, lai pateiktos un svētītu visu, kas jums ir, neskatoties uz iespējamām problēmām. Eņģeļi to mīl, kad jūs tā darāt, jo tas nozīmē, ka jūs kļūstat garīgi bagātāks.

Tikai tad, kad jūs pieņemat šo pieeju, dzīve atveras pirms jums un kļūs patiešām pārsteidzoša. Nav nejauši, ka mēs novietojam kroni galvas augšdaļā vainaga čakras zonā.

Ja jūs izvēlējāties kroni, mēs varam iepriecināt jūs, jūs esat ceļā uz iespaidīgu garīgo attīstību.

Zobens

Tas ir eņģeļa-karavīra, erceņģeļa Mihaēla simbols. Tā kā jūs izvēlējāties šo simbolu, tas nozīmē, ka jūs apzināti (vai neapzināti) saucat pēc šī erceņģeļa palīdzības un aizsardzības. Zini, ka Viņš jūs dzird, pat ja jūs apšaubāt spēju sazināties ar eņģeļiem.

Lasi arī: 5 horoskopa zīmes, kuras redz tev cauri

Viņš ir šeit, lai palīdzētu jums uzvarēt personīgos dēmonus (neveselīgus paradumus, bailes, negatīvismu un neticību sev).

Varbūt jūs pat uzdodat sev jautājumu, vai jūs esat pietiekami labs, lai būtu vērts eņģeļu uzmanības.

Atbilde: JĀ!

Arfa

Arfas mūzika rezonē īpašā frekvencē un tai ir nomierinošs un dziedinošs efekts. Jūsu eņģelis saka, ka miers un laime tuvojas tavai dzīvei.

Ja jūs esat skumji vai esat mazliet sajukuši ar dzīvi, jūsu eņģelis stāsta: atpūties un izbaudi dzīvi. Izbaudiet saules starus uz sejas, izbaudiet dzīvi. Viss būs kārtībā.

Jūsu eņģelis atgādina, ka visi jautājumi tiek atrisināti ar laiku. Ticiet, ka ir Debesu kārtība, un jums tai jāpakļaujas.

Avots

Leave a Comment