Horoskops 18. februārim – būs sarežģījumi profesionālajā sfērā!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 18. februārim. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Ja jūs interesē kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu, tad šeit jūs atradīsiet atbildi! Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

Auns

Kritiskā diena. Var būt emocionāla nelīdzsvarotība un biežas garastāvokļa izmaiņas. Centieties saglabāt sevi rokās un nedot izeju negatīvām emocijām. Oriģināla un ekstravagances mīlētāji tiek mudināti uz laiku saudzēt savu dedzību, izpaužot individualitāti.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops nedēļai no 18. – 24. februārim – nāksies meklēt jaunus enerģijas avotus!

Vērsis

Ļoti disfunkcionāla diena, kas saistīta ar krāpšanu, apmelošanu, uzmākšanos. Iespējams, ka tuvākajā nākotnē notikumi nenotiks gluži kā jūs to vēlaties. Diemžēl jūs diez vai varēsiet ietekmēt viņu kursu. Planētas neiesaka iejaukties notikumu gaitā – lielākā daļa problēmu izzudīs pašas par sevi.

Dvīņi

Gatavojieties, viss darbā nebūs viegli vispār – nepārtrauktas intrigas, denonsācijas, attiecību atklāšana, pāreja uz personībām. Galvenais ir neaizsvilties. Slepenās savstarpējās neuzticēšanās starp kolēģiem var beigties atklātā konfrontācijā. Un šeit būsiet noderīgi kā miera veidotāji. Jūs varat nomierināt visus.

Vēzis

Personīgās vilšanās jūs apies tikai tad, ja jūs mēģināsiet saglabāt sevi un centīsieties tiekties tikai uz augstām attiecībām. Vieglu uzvaru faniem, lūdziet, netraucēt! Šis ir šodienas jaunākais sauklis.

LASI ARĪ: Horoskops nedēļai no 18. – 24. februārim – sagaidāma nestabilitāte un Krā***ku aktivizēšanās!

Lauva

Jūs nožēlosiet savu diskrēto uzvedību, jo jūsu kavaleris pēkšņi jūs uzskatīs par ļoti pievilcīgu. Bet steigties mīlestības piedzīvojumos nav tā vērts. Vakarā jūs gaida steidzami jautājumi.

Jaunava

Jūs beidzot sapratīsiet, ka jums nevajadzētu piešķirt lielu nozīmi jūsu partnera vārdiem. Turklāt viņa joki dažreiz šķiet pārāk oriģināli. Varbūt aiciniet viņu palikt draugiem? Dzeriet dārzeņu sulas – tomātu, ķirbju. Ēdiet sviestmaizes ar rudzu maizi.

Svari

Jūs esat tik neprognozējams, bieži vien vēlaties kaut ko, ko pasaule nevar sniegt. Laika gaitā visu pārvērsiet par joku – tad jūs nodosiet plānu un oriģinālu. Jūs dāsni dalīsieties ar kolēģiem un dosiet spilgtas idejas.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops nedēļai no 18. – 24. februārim – jaunas perspektīvas!

Skorpions

Sirsnīga saruna ir labākais ceļš uz panākumiem. Vakarā jums ir jābūt vienatnē, lai iegremdētos savās domās un sapņos. Uz durvīm piestipriniet „netraucēt” zīmi un pavadiet klusu vakaru ar savu iecienītāko grāmatu.

Strēlnieks

Šodien Strēlniekiem ir lielisks ienākumu periods, it īpaši, ja jūs nevēlaties izcelties un atklāti demonstrēt savas ambīcijas. Jūsu pieticība jums būs jāuzlabo. Ja jūs sākat būt aktīvi, nākt klajā ar priekšlikumiem, visticamāk, jums būs konflikts ar iestādēm.

Mežāzis

Mežāžiem šodien ir noteikti tikai romantika, bet jūsu neizlēmība var aizkaitināt mīļoto. Esiet drosmīgs. Nenomokiet savu mīļoto ar nepārprotamiem padomiem – viņš nepārprotami ir aizņemts ar sevi un viņa problēmām. Ja jūs esat saaukstējies, nesāciet un nesteidzieties strādāt. Pretējā gadījumā nevarēsiet izvairīties no komplikācijām.

LASI ARĪ: Finanšu horoskops nedēļai no 18. – 24. februārim – sagaidāms neliels haoss!

Ūdensvīrs

Jūsu sabiedriskums un jautrība piesaistīs cienītājus, kuri ir pilni ar visnopietnākajiem nodomiem. Tāpēc šodien, iepriekšējie kontakti var zaudēt visu interesi par jums. Jūs būsiet burvīgs, bet tiecaties solīt daudz vairāk, nekā jūs patiešām varat dot. Neuztraucieties, ja jūs to nesaprotat.

Zivis

Zivis parasti efektīvi izmanto dažādas maldinošas kustības un manevrus, lai konkurentiem nebūtu pat aizdomas par dubultu spēli. Bet esiet uzmanīgi. Ja jūtat tuvojamies saaukstēšanos, izmantojiet vecos pārbaudītos veidus – ķiplokus, sīpolus, medu.

avots: vedmochka

Leave a Comment