Izvēlieties kārti un saņemiet ziņojumu, kas mainīs jūsu dzīvi!

Vai esat draudzīgs cilvēks citu cilvēku acīs? Vai esat atvērts? Jūs esat sociāli, bet ne tik draudzīgi, kā citi domā?

Izvēlieties kārti un uzziniet, kā citi jūs redz un kāds jūs tiešām esat!

Kārts numur 1

Citu cilvēku acīs: jūs diez vai atverat savu sirdi kādam, bet visi atzīst, ka esat uzticams un nezināt, kā pateikt. “Nē,” kad kāds jums jautā par kaut ko.

Patiesība par jums: ja kāds nav jums tuvu, viņam būs grūti atpazīt jūsu stiprās puses. Jums nepatīk traucēt citus, jums vienmēr ir jādara viss pašam.

LASI ARĪ: 14 lietas, kuras nemanāmi izsūc no tevis enerģiju!

Kārts numur 2

Citu cilvēku acīs: jūs esat līderis, saprātīgs un atbildīgs, kuru ievēro visi. Jūs varat likties auksts un svešs svešiniekiem, bet patiesībā tu esi ļoti draudzīgs, jums vienkārši nepatīk, kad citi redz jūsu vājās puses.

Patiesība par jums: jūs esat ļoti nobriedis cilvēks, bet dažreiz jums ir grūti kontrolēt savu temperamentu, bieži vien jums trūkst pacietības. Tas nenozīmē, ka jūs esat naidīgs, tikai nevienam nevajadzētu pārkāpt tavas robežas.

Kārts numur 3

Citu cilvēku acīs: tu esi laipns cilvēks, kas rūpējas par citiem, pat upurējot sevi. Jūs šķietat noslēpumains un neuzticaties pirmajam iespaidam.

Patiesība par jums: jūs tiešām saprotat maz, reti klausieties savu sirdi, jūs nevēlaties pieņemt lēmumus.

LASI ARĪ: 5 veidu cilvēki, kas liedz jums enerģiju un veiksmi

Kārts numur 4

Citu cilvēku acīs: tu esi neatkarīga persona. Jums ir spēcīga un enerģiska personība, tu esi jautrs un ļoti atbildīgs.

Patiesība par jums: jūs esat mazliet slinks, bet jūs esat ļoti gudri un zināt, kā risināt problēmas. Jūs meklējat visu, kas ir perfekts, noslēpumains, un jūs nevēlaties, lai citi redzētu jūsu patiesās jūtas!

avots: esotericblog

Leave a Comment