3 veidi, kā attīrīt vainaga čakru

Labi zināms, ka vainaga čakra, kas atrodas galvas augšdaļā, ir visspēcīgākais enerģijas centrs mūsu ķermenī.

Tādējādi, kad mūsu kroņa čakra ir veselīga un atvērta, tā palīdzēs mums justies saistītam ar kaut ko (Avotu), kas ir labāks par sevi, kā arī ļauj mums vadīt mūsu Dievišķās sfēras.

Faktiski, lai čakra būtu saskaņota, pārējām čakrām jābūt līdzsvarotām. Šķiet, ka citas čakras baro mūsu vainaga čakras potenciālu un enerģiju!

LASI ARĪ: Spēka avoti: kā aktivizēt visas septiņas čakras

Tomēr dažreiz mums ir jātīra mūsu kroņa čakras enerģija, un tas ir īpaši svarīgi, ja mēs uzskatām, ka:

– esam atvienots no Visuma vai Avota;

– mēs nejūtam atbalstu vai mīlestību no dzīves;

– esam atvienots no mūsu eņģeļiem un garīgajiem mentoriem;

– esam apbēdināts, jo dzīve sniedza triecienu.

Šeit ir trīs veidi, kā jūs varat iztīrīt jūsu vainaga čakru un atkal atgriezties pie līdzsvarota stāvokļa!

1. Pirmkārt, jums jāstrādā pie jūsu zemākajām čakrām.

Kroņa čakra ir viena no septiņām čakrām mūsu ķermenī. Lai tā būtu līdzsvarota un veselīga, pārējām čakrām jābūt arī līdzsvarotām un veselīgām. Lai to izdarītu, jūs varat veikt šādu uzdevumu:

Virs katras čakras jums ir jākustina ar roku pretēji pulksteņrādītāja virzienam, sākot ar jūsu saknes čakru un bruģējot ceļu uz jūsu kroņa čakru.

Jums ir jāiedomājas, kā jūsu rokas iztīra visu, kas bloķē čakru, izmantojot pretēji pulksteņrādītāja virziena kustības. Kad jūs jūtat, ka enerģija ir attīrīta, jums ir jānokrata roka un jāveic vairākas apļveida kustības ar roku pulksteņrādītāja virzienā ap čakru. Ar to jūs aizsargājat čakru.

Jums ir jāvadās pēc jūsu intuīcijas par to, cik daudz laika jums ir jātērē katrai čakrai.

LASI ARĪ: Top 3 Zodiaka zīmes, ar kurām jums vajadzētu tikties, ja vēlaties būt laimīgi!

2. Kvarca sieta izveide

Tam ir vajadzīgi četri tīri kvarca gabali. Turklāt, lai iegūtu dažas papildu priekšrocības, vēlams tos glabāt saulē 10 minūtes pirms procedūras.

Jums ir jāguļ, liekat vienu kristālu uz galvas. Divi no tiem būtu jānovieto pie mūsu ausīm, un ceturtajam jābūt pie mūsu kājām.

Vispirms jums ir jāaizver acis un jāieelpo 10 dziļas elpas. Jums ir jāiedomājas, kā kristāli veido kādu enerģiju un pat to, kā tie attīra visu, kas nav nepieciešams.

Nākamajā elpas laikā jums ir jāiedomājas, kā enerģija plūst no galvas uz kājām. Nākamajā izelpā jums ir jāiedomājas, kā kristāli, kas atrodas pie jūsu kājām, vāc negatīvo enerģiju. Tas jāatkārto aptuveni desmit reizes.

3. Saules gaisma

Mēs varam atmodināt un atdzīvināt mūsu vainaga čakru ar Saules enerģiju. Tas nozīmē, ka laika pavadīšana Saules staros var būt ātrs, kā arī vienkāršs veids, kā līdzsvarot mūsu vainaga čakru.

Tātad, kad mums beidzot ir sabalansēta un veselīga mūsu kroņa čakra, mēs jutīsimies lieliski, esam vienā līnijā ar mūsu augstāko aicinājumu un visu Visumu!

avots: esotericblog

Leave a Comment