Izvēlieties mandalu, lai noskaidrotu, kāda garīgā attīrīšana ir jūsu dvēseles vajadzībām!

Garīgā higiēna ne vienmēr ir mūsu uzmanības centrā. Tas parasti izpaužas, kad mēs esam stresa apstākļos un nejūtamies kā parasti.

Paskaties uz attēlu, izvēlieties mandalu?

Mandala 1

Jūsu ķermenis, prāts un gars norāda, ka ir pienācis laiks strādāt enerģijā. Tagad jums ir nepieciešama masāža, reiki, akupunktūra, kraniosakrālā terapija vai cita veida ķermeņa darbs.

Enerģijas darbs tiek izmantots kā preventīvs pasākums, lai novērstu jūsu ķermeņa Sli**bas.

LASI ARĪ: Viena lieta, ko katrs Zodiaka zīmes pārstāvis uzskata par daudz pievilcīgāku savā partnerī nekā seksualitāti

Mandala 2

Neveselīgas emocionālās enerģijas rezultātā aug un vairojas. Nogrieziet šos negatīvos kabeļus šodien, lai jūs neturpinātu veidot savstarpēji atkarīgas attiecības, kas kaitē abām pusēm.

Palūdziet, lai erceņģelis Mihails palīdz lauzt šos apzīmējumus uzreiz. Tad atveriet savu sirds čakru un ļaujiet beznosacījuma mīlestībai virzīties pret jums.

Mandala 3

Mazliet papildu aizsardzība jums apkārt, pateicoties erceņģeļa Mihaila labsirdībai. Erceņģelis Mihails izmantos savu gaismekli, lai samazinātu zemas frekvences enerģijas slāņus, kas attīra jūsu prātu, ķermeni un garu no jebkuras savītas enerģijas, kas varētu mēģināt pievienoties jums.

Jūs nekavējoties sāksiet justies vieglāk. Jūs varat lūgt viņa palīdzību jebkurā laikā, kad jums ir nepieciešama papildu aizsardzība!

avots: esotericblog

COMMENTS

Leave a Comment