Ja ciet no nierakmeņiem, lūk, kas tev palīdzēs!

Pat ja šie akmeņi atrodas nierēs, tie neizrāda nekādus redzamus simptomus sākumā. Tā tie tur var stāvēt nedēļām, mēnešiem vai pat gadiem. Ja šie akmeņi sāk kustēties, mēs izjūtam spēcīgas sāpes gurnos, mugurā un urīns kļūst dubļaiņi asiņains.

Šādos gadījumos ārsti iesaka pacientam dzert tik daudz ūdens, cik iespējams, jo biežāka urinēšana ir visnesāpīgākais veids, kā šos akmeņus izvadīt. Tajā pašā laikā tiek lietoti arī pretsāpju medikamenti. Sarežģītāks veids ir operācija, ja nierakmeņi ir pārāk lieli, lai tos izvadītu.

Nierakmeņus var novērst arī ar citu metodi, kas ietver liela daudzuma šķidruma dzeršanu. Šajā rakstā aprakstīsim metodi, kā var salauzt šos akmeņus, lai tos izvadītu bez liekām problēmām.

Lasi vēl: Lielā organisma detoksikācija. Tautas līdzekļi tā attīrīšanai

Ko tev vajadzēs:

– Olīveļļa (auksti spiesta) – 250 g
– Organisks medus – 250 g
– Svaigs citrons – 250 g
– Pētersīļa sakne – 250 g
– Kļavu sīrups – 1 glāze

Pagatavošana:

Sakapātu citronu ar mizu ieliec blenderī un sablenderē. Tad pievieno pētersīļa sakni, kad tā nomazgāta un sakapāta. Pēc tam pievieno olīveļļu un kļavu sīrupu, sajauc visu viendabīgā masā.

Katru rītu tukšā dūšā uzņem 1 ēdamkaroti šī maisāijuma. Neaizmirsti pa dienu dzert daudz šķidrumu.

Lasi arī: Tautas receptes: sīpols dziedina klepu, angīnu un nierakmeņus

Visaktīvākā sastāvdaļa šajā receptē ir citrons. Nierakmeņi tiek izkausēti, pateicoties skābumam urīnā. Pētersīlis dabiski izvada vairāk šķidrumu no ķermeņa, jo darbojas kā diurētiķis.

Medus ir izmantots kā antibiotika, kamēr eļļa palīdz lubricēt kanālus. Kļavu sīrups šai masai dod labu garšu.

Avots:

COMMENTS

Leave a Comment