Ja ilgi nav bijis seksa – ko tas nodara tavai Vese***ai?

Kas notiek, ja ilgu laiku nav seksa?

Atturēšanās kaitīgums jūsu Vese***ai

1. Organisma novājināšanās

Seksuāli aktīvas sievietes slimo daudz retāk nekā tās, kuras ir atturīgas. Tiem, kuri regulāri nodarbojas ar seksu, asinīs ir par 30% vairāk antiķermenīšu nekā tiem, kuri ar seksu nenodarbojas vai nodarbojas ļoti reti.

2. Depresija

Labs sekss spēj noņemt stresu. Tas tiešā veidā saistīts ar endorfīniem, kas izdalās cilvēka organismā seksa laikā. Tie labvēlīgi ietekmē cilvēka psiholoģisko veselību. Ja organismā neizstrādājas šie hormoni, pastāv daudz lielāka iespēja, ka cilvēks tiek pakļauts depresijai.

3. Grūti uzbudināties

Lai arī cik dīvaini tas neizklausītos, tā ir patiesība. Jo retāk cilvēks nodarbojas ar seksu, jo grūtāk uzbudināties. Ja cilvēks ilgu laiku nav nodarbojies ar seksu, smadzenes sūta ķermenim signālus, kuru rezultātā organisms domā, ka sekss tam nav nepieciešams. Tas var rezultēties tajā, ka sievietei var nebūt orgasms, jo organisms aizmirst, ka tādas izjūtas ir iespējamas.

4. Problēmas attiecībās

Līdzko pāris nodarbojas ar seksu aizvien mazāk, attālums šo cilvēku starpā tikai palielinās. Ļoti bieži pāri šķiras, jo kāds no partneriem (vai pat abi) nav spējīgi viens otru apmierināt.

Lasi vēl: 5 temati, par ko patiesībā runā tavs puisis ballītēs

5. Problemātiska āda

Seksa laikā sievietes ķermenī izstrādājas kolagēns, kas nodrošina tvirtu, jauneklīgu un veselu ādu. Ja sieviete nenodarbojas ar seksu, tad āda ātrāk noveco un daudz ātrāk parādās arī grumbiņas.

6. Impotence

Ja vīrietis ilgi atturas no seksa, tas var izraisīt erekcijas funkciju problēmas, novedot vīrieti līdz erekcijas disfunkcijai.

7. Liekais svars

Kad cilvēks ir uzbudināts, pulss palielinās par 70 līdz 150 sitieniem minūtē. Izrādās, ka dzimumakta laikā tiek sadedzinātas tikpat daudz kalorijas kā 15 minūšu garā skrējienā normālā tempā pa skrejceliņu. Tādēļ nebrīnieties, ka laikā, kad nenodarbojaties ar seksu, liekais svars aug.

Atcerieties – regulāra nodarbošanās ar seksu ir labas Vese***as pamats! Tā kā ņemiet savu partneri aiz rokas un dodieties uzlabot savu veselību!

Avots: takprosto.cc

COMMENTS

Leave a Comment