Ja jūsu dzīvē ir melnā līnija, steidzami atbrīvojieties no šiem augiem un iegādājieties tos, kuri piesaista veiksmi.

Kādi augi piesaista nepatikšanas

Īve. Šim augam nav vietas jūsu mājās, jo tas var ne tikai smelties enerģiju no saimniekiem, bet arī piesaistīt nepatikšanas. Tiek uzskatīts, ka šis augs vissliktāk ietekmē vīriešus, spiežot viņus uz savvaļas dzīvi un laulības pārkāpšanu.

Papardes. Šis augs ir īsts enerģijas vampīrs. Tas barojas ar savu īpašnieku enerģiju, atņemot viņiem vitalitāti, kā arī ienes mājā nepatikšanas un problēmas. Zīme saka, ka jaunlaulātajiem ir kategoriski kontrindicēts iegādāties papardes, jo viņa klātbūtne mājā var iznīcināt pat spēcīgāko mīlestības savienību.

Lasi arī: Kā kļūt par miljonāru saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi: šie padomi jau ir palīdzējuši daudziem palielināt ienākumus

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 3. līdz 9. jūlijam: bez svarīga iemesla neceļojiet, dažus var sagaidīt avārija ceļā!

Difenbahija. Pēdējā laikā arvien biežāk šo augu var redzēt gan mājās, gan biroja telpās. Tomēr nav ieteicams atstāt dieffenbachiju savās mājās. Papildus tam, ka tā satur bīstamas vielas, kas var kaitēt jūsu veselībai, dieffenbachia piesaista negatīvismu un nepatikšanas. Tāpēc, neskatoties uz šī auga popularitāti, labāk to neievest mājās.

Kaktuss. Cilvēki zina tikai par šī eksotiskā auga pozitīvajām īpašībām, bet patiesībā tas ir ļoti bīstams. Neskatoties uz kaktusa spēcīgo enerģiju, tas vairāk piesaista negatīvismu, nevis veiksmi un pozitīvus notikumus, tāpēc nav ieteicams to turēt savās mājās. Stingri aizliegts ienest kaktusus kā dāvanu neprecētām sievietēm, pretējā gadījumā dāma riskē palikt viena uz daudziem gadiem.

Dažiem augiem ir tik spēcīga enerģija, ka tie var pasargāt cilvēku no nepatikšanām un problēmām. Lai zieds kļūtu par jūsu aizsargājošo talismanu un piesaistītu veiksmi, jums tas jāizvēlas, pamatojoties uz  jūsu likteņa numuru.

COMMENTS

Leave a Comment