Ja tu esi kāds no šiem 7 sieviešu tipiem, vīrietis tevi krāps ar garantiju

Viena mīlestība uz visu dzīvi? Vīrieši bieži vien domā citādi, it īpaši, ja sieviete ir kāds no šiem 7 tipiem!

1. Sieviete “vista – perētāja”

Viņa visu savu dzīvi un brīvo laiku ir ziedojusi, lai aprūpētu mājokli un jūsu sadzīvi. Bet pēc otrā bērna piedzimšanas viņa arī pie reizes pārstāja skatīties spogulī. Pats galvenais, viņa domā – ir ģimene. Bet vīrietis diez vai varēs izturēt tādu platonisku mīlestību visu dzīvi.

Lasi arī: Atbalsta frāzes grūtiem dzīves brīžiem

2. Sieviete “vāvere ritenī”

Šai sievietei nekad un nekam nav brīva laika. Viņai ir pārāk daudz darba, pārāk daudz pienākumu, visa kā pārāk daudz. Nav arī laika, lai apmeklētu sporta zāli, frizieri vai manikīra meistaru. Un protams, viņa vienmēr ir nogurusi un viņai nav noskaņojuma pavadīt laiku divatā ar vīrieti. Kā domājat, cik daudz vīriešiem šāda sieviete ir vajadzīga?

3. Sieviete “mīļā pelīte”

Viņa ir tik jauka, ka dažreiz tas kaitina. Viņa skatās tikai salkanas romantiskas komēdijas, dāvina atklātnītes ar sirsniņām, katru mēnesi atzīmē jūsu iepazīšanās dienu. “Rozā briļļu” periodā tas izskatās jauki, bet dzīvot kopā ar šādu būtni ir neticami garlaicīgi.

4. Sieviete “uzticams suns”

Viņa var būt skaista un kopta. Katru vakaru viņa mīļoto vīrieti sagaidīs ar pagatavotām vakariņām, bet par tikšanos ar saviem draugiem pat nedomās. Viņa sev jau ir nodedzinājusi tiltus ar saviem vecajiem paziņām un draugiem, kad iepazinās ar “savu” vīrieti. Diemžēl jebkurš vīrietis, kā minimums, nogurst no tā, ka vienīgais cilvēks uz pasaules, ar ko sieviete grib komunicēt, ir viņš pats.

5. Sieviete “sliņķis”

Arī viņai nav draugu un visas brīvdienas viņa pavada mājās, bet vislabākā viņas izklaide ir jauns turku seriāls. Viņa pret visu izturas tik garlaicīgi, ka šķiet, vīrietis ir gatavs viņu krāpt tikai tāpēc vien, lai sagaidītu no viņas kādu reakciju.

Lasi arī: 10 veidi, kā patiesi satikties, nesalaužot sev sirdi

6. Sieviete “vientuļais vilks”

Viņa ir izcila sportiste un skaistule, visu dara pēc saplānota grafika. Ja viņai ir kādas izmaiņas dzīvē, tad vīrietis pavisam noteikti nebūs saraksta pirmajā vietā. Šādai sievietei arī randiņi notiks stingri pēc saraksta – sestdien plkst. 17:30, svētdien plkst. 15:20 un tamlīdzīgi. Tikai drīz vien vīrietis atradīs kādu, kas spēj ar viņu satikties brīžos, kad to vēlas, nevis kad tas ierakstīts telefona plānotājā.

7. Sieviete “viltīgais zirneklis”

Viņa lēni, lēni pin savu tīklu, sākot ar tādām nevainīgām frāzēm kā: “Ak, cik sen es neesmu bijusi ceļojumā” vai “Kā man gribētos to kleitu…”. Puķes, rotaslietas, braucieni uz kūrortiem – viņa paķers to visu, gluži kā zirneklis ar savām daudzajām kājām, un viņas “apetīte” tikai pieaugs. Bet vīrietis “upuris” vai nu paies pa kreisi reizi pa reizei vai arī vienkārši aizbēgs.

Avots:

COMMENTS

Leave a Comment