Janvāra mēneša Horo***ps – uzzini savas veiksmīgās dienas!

 

real-snowflake-photography-wallpaper-2

 

AUNS

Lai Jūs šajā mēnesī izvairītos no negaidītiem likteņa pagriezieniem, Jums var būt nepieciešams kāda tuva cilvēka padoms. Neaizmirstiet par to, ka Jums blakus atrodas tie, kas var Jums palīdzēt jebkurā situācijā. 2017. gadā, it īpaši janvārī, tādu situāciju var būt daudz. Neuztraucieties par problēmu parādīšanos – Jums šajā mēnesī ir pa spēkam tikt galā ar pilnīgi visu.

Labvēlīgās dienas: 22.

Dienas, kurās jāuzmanās: 13., 14., 20., 21., 28.

 

VĒRSIS

Jums šajā mēnesī būs nepieciešama lielāka piesardzība. Janvāris var Jums kļūt par atrakciju ar dažādiem pārbaudījumiem. Stipriniet savu ticību un meklējiet morālo atbalstu pie saviem draugiem un tuviniekiem, tad arī visas grūtības tiks veiksmīgi pārvarētas.

Labvēlīgās dienas: 2., 6., 7., 8., 16., 30.

Dienas, kurās jāuzmanās: 3., 10., 17., 31.

 

DVĪŅI

Jums šis gads iesāksies ar pārsteigumiem. Jūsu uzdevums būs saskatīt savu veiksmi starp šīm mūžīgajām rūpēm, pienākumiem un problēmām. Jau janvāra sākumā Jums būs visas iespējas rīkoties, lai nodrošinātu sev gaišāku nākotni. Astrologi Jums iesaka neatlikt svarīgās lietas uz vēlāku laiku, nodarbojoties ar problēmu risināšanu tieši tad, kad tās parādās.

Labvēlīgās dienas: 9., 10., 18.

Dienas, kurās jāuzmanās: 5., 12., 19., 26.

 

VĒZIS

Jums ir pienācis laiks nedaudz atpūsties. Pavadiet laiku ar savu ģimeni vai vienatnē. Dariet to, kas ir tīkams Jūsu dvēselei, nedaudz atstājot novārtā darbu un pārējās lietas. Tam Jums būs otrā janvāra puse, kurā Jūs gaida ļoti liela veiksme tieši darba jautājumos. Dodiet sev iespēju atpūsties!

Labvēlīgās dienas: 2., 11., 16., 26., 30.

Dienas, kurās jāuzmanās: 3., 7., 17., 21., 28.

 

LAUVA

Jums šis būs ļoti labvēlīgs laiks mīlestībai un romantikai. Iespējams, ka Jūs varat paņemt atvaļinājumu, lai pavadītu pēc iespējas vairāk laika kopā ar savu otro pusīti. Nebaidieties atpūsties un aizmirst par visu, tuvākajā laikā tāda iespēja vēl viena tāda iespēja var arī neparādīties. Atļaujieties būt egoisti un atpūsties!

Labvēlīgās dienas: 1., 13.

Dienas, kurās jāuzmanās: 7., 21., 28.

 

Lasi vēl: 5 Zodiaka zīmes, kurām 2017. gadā visvairāk veiksies tieši mīlestībā

 

JAUNAVA

2017. gadā Jums var izdoties izmainīt savu likteni. Janvāris  Jums var kļūt par jaunas dzīves sākumu, ja vien Jūs, protams, tai esat gatavi. Uzsākt jaunu ceļu un pamainīt savas kustības virzienu Jums var būt visnotaļ grūti. Ņemot vērā Jūsu raksturu, 2017. gads Jums var likties kā elle, taču patiesībā Jums tikai vajag gribēt sākt jaunu dzīvi. Tas noteikti Jums palīdzēs uzņemt pareizo kursu un realizēt savus sapņus.

Labvēlīgās dienas: 4., 15., 16., 18., 25.

Dienas, kurās jāuzmanās: 5., 12., 13., 19., 20., 26.

 

SVARI

Jums šajā mēnesī, iespējams, būs jāizdara kāda svarīga izvēle. Atcerieties to, ka ne tikai gada pirmajā mēnesī, bet arī visa 2017. gada garumā Jums nebūs nepareiza ceļa. Nebaidieties visiem izrādīt savu brīvību un prieku, ko Jums atnesīs dzīves patīkamie mirkļi. Dodieties tikai uz priekšu, Jūsu izvēlētais ceļš aizvedīs Jūs pie laimes.

Labvēlīgās dienas: 6., 7., 14., 18., 19., 21., 27.

Dienas, kurās jāuzmanās: 1., 3., 10., 22., 29., 31.

 

SKORPIONS

Jums visu uzmanību šajā mēnesī būtu jāvērš uz savu mīlas dzīvi. Glābiņš no problēmām un pozitīvās enerģijas avots slēpsies Jūsu otrajā pusītē vai arī ģimenē. Tas gan nenozīmē, ka Jums janvārī vajadzētu noslēgties no visas pasaules un nevienam citam vairs neuzticēties. Tas tikai nozīmē to, ka jebkurā grūtā situācijā Jums vislabāk būtu vērsties pie saviem tuviniekiem.

Labvēlīgās dienas: 10., 21.

Dienas, kurās jāuzmanās: 2., 6., 13., 16., 20., 23., 27., 30.

 

STRĒLNIEKS

Jums šajā mēnesī vajadzētu izvairīties no finanšu tēriņiem. Te Jums var liegt labu garastāvokli, jo daudzi cilvēki var mēģināt Jūs apmānīt. Ja Jums ir jāpērk kaut kas visnotaļ dārgs, tad noteikti izmantojiet savu tuvinieku un draugu palīdzību. Visā pārējā šis pirmais 2017. gada mēnesis Jums solās būt visnotaļ labvēlīgs.

Labvēlīgās dienas: 22., 23., 24.

Dienas, kurās jāuzmanās: 11., 25.

 

MEŽĀZIS

Jums šajā mēnesī gūt panākumus gan darbā, gan mīlestībā, gan citās dzīves sfērās palīdzēs efektīva lietu plānošana. Ja Jūs nevēlaties, lai pie Jums negaidīti atnāk kaut kādas problēmas, tad vispirms noteikti izvērtējiet prioritātes, sastādiet plānu un rūpīgi tam sekojat. Visam ir jābūt saplānotam jau iepriekš!

Labvēlīgās dienas: 3., 7., 14., 24., 25.

Dienas, kurās jāuzmanās: 2., 5., 9., 12., 19., 23., 30.

 

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīriem astrologi šajā mēnesī iesaka nodarboties ar sevis meklējumiem. Nebaidieties no pārmaiņām un esiet gatavi jebkādiem likteņa pavērsieniem. Vieglprātība, paviršība un pārlieku liela pārliecība par sevi – tie ir trīs Jūsu panākumu galvenie ienaidnieki. Atveraties pasaulei un pacentieties neatteikties no saviem sapņiem!

Labvēlīgās dienas: 4., 11., 18., 27.

Dienas, kurās jāuzmanās: 15.

 

ZIVIS

Jūs šajā mēnesī sagaida ļoti daudz spilgtu notikumu, kas sniegs Jums jaunas emocijas. Atcerieties, ka katrs Jūsu solis šī gada sākumā var būt izšķirošs, Fortūna noteikti būs ar Jums, taču neceriet uz to, ka visas problēmas atrisināsies pašas no sevis. Jums šajā mēnesī būs jāiemācās redzēt pasauli pilnu ar iespējām, nevis ierobežojumiem.

Labvēlīgās dienas: 2., 3., 6., 9., 30., 31.

Dienas, kurās jāuzmanās: 18., 25.

 

Leave a Comment