Jaunais 2019.gads: Cūkas gads – kā ģērbties un ko pagatavot

Ko gatavot 2019. gada jaunajam gadam?

Jautrs un skaļš svētku cienītājs, Cūkai patīk ēst. Pievēršam uzmanību jauno ēdienu sarakstam, kas ne tikai priecēs savus mīļotos, bet arī piesaistīs laimi jaunajā 2019. gadā.

Lasi arī: 2019.gads – Dzeltenās zemes cūkas gads: varēsiet uzlabot attiecības un finansiālo situāciju!

Ir grūti iedomāties Jaungada galdu bez gaļas produktiem, bet 2019. gadā ir vērts piesardzīgi vērsties pie galveno ēdienu un gaļas uzkodu izvēles. Kā jūs varētu minēt, cūkgaļa, desa, tauki, šķiņķis un aukstā gaļa ir aizliegti. Jūs varat aizstāt cūkgaļu ar citu gaļu. Kā jau iepriekš, vistas, truša, jēra un liellopu gaļa joprojām ir populāra. Pirms pasniegšanas dekorējiet ēdienu ar dārzeņiem, augļiem vai zaļumiem. Šajā gadījumā tas izskatīsies daudz spilgtāk un vieglāk, un patronese, bez šaubām, tas patīk.

Salāti – visbiežāk sastopamā Jaungada ēdienkarte. Nevajadzētu atteikties no daudzu gadu garumā pierādītajām receptēm, piemēram, Olivjē, siļķe kažokā, mimosa. Tomēr 2019. gadā jūs varat daudzveidot savu galdu ar salātiem cūkas veidolā. Cūkas gaļu, desas un šķiņķi salātos ir jāaizvieto ar jebkuru citu gaļu: cūkgaļas klātbūtne uz galda var ļoti sagraut patronesi, kas varētu izraisīt katastrofas un nepatikšanas.

Neskatoties uz gaļas popularitāti jaungada vakarā, arī zivis un jūras veltes aizvein ir populāras. Šajā gadījumā jūs varat izvēlēties jebkuru produktu, kas jums patīk, bet jums nevajadzētu izvēlēties pārāk liesas zivis, jo diētiskais pārtikas produkts, protams, nepalīdzēs patronesei.

Lasi arī: 10 lietas, no kurām ir jāatbrīvojas pirms Jaunā 2019. gada

Jaungada galdā ir jābūt uzkodām, bet no desas būs jāatsakās. Jūs varat nomainīt produktu ar jebkuru citu, vissvarīgākais ir tas, ka šķīvis ar uzkodēm izskatās spilgti. Jaunajā gadā Zeme paliek patronizācijas elements, tāpēc uzkodu šķīvi var droši dekorēt ar zaļumiem. Šāds ēdiens noteikti dos jums veiksmi 2019. gadā.

Dzeltenā cūka mīl saldu, tāpēc uz galda obligāti jābūt jūsu mīļākajiem desertiem. Cepumi, pīrāgi un kūkas ne tikai izskatīsies neparasti, bet arī piesaistīs laimi. Vislabāk pagatavot desertus ar savām rokām. Pagatavojiet ēdienu tikai labā noskaņojumā un domājiet, ka jaunajā gadā jūs un jūsu tuvinieki var kļūt laimīgāki. Tātad jūs varat piesaistīt labsajūtu un uzturēt harmoniju nākamajā gadā.

Dzeltenajai cūkai tas patiks, ja Jaungada galdam ir gaiši un neparasti kokteiļi. Jūs varat gatavot dzērienus bez alkohola pievienošanas. Priekšroka būs dārgākiem un kvalitatīvākiem dzērieniem.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment