Ko drīkst un ko nedrīkst dāvināt vīrietim

Daži objekti piesaista problēmas un nepatikšanas, citi var mainīt cilvēka dzīvi uz labo pusi. Lai nepieļautu, ka tagadne kļūst par problēmu avotu, mēs iesakām noskaidrot, kādas dāvanas jūs varat un nevarat dāvināt vīriešiem.

Izvēloties dāvanu, vispirms mēs domājam par to, vai saņēmējam tā patiks. Pati dāvana var radīt patīkamas emocijas personai, bet vienlaikus piesaistīt nelaimi savas enerģijas dēļ. Dažas dāvanas var būt veiksmīgas tikai sievietēm, un, ja tās tiek pasniegtas vīrietim, tās var iznīcināt īpašnieka laimi. Speciālisti palīdzēs jums izvēlēties pareizo dāvanu vīrietim, kurš būs viņa laimīgais talismans.

Kādas dāvanas ir aizliegts dāvināt vīriešiem

Bieži vien sievietes dāvina vīriešiem zeķes, uzskatot šādu dāvanu par noderīgu. Tomēr tautas ticējumi saka, ka šī vienkāršā dāvana sola strīdus, kā rezultātā vīrietis var atstāt ģimeni.

Tāpat nav laba ideja dāvināt apakšveļu jūsu laulātajam Tiek uzskatīts, ka vīrietis var sākt izmainīt.

Daudzi vīrieši būtu priecīgi saņemt dāvanā elites alkoholu, bet, ja jūs nevēlaties zaudēt savu darbu, nekad nedāviniet alkoholu priekšniekam-vīrietim. Tāpat nedāviniet alkoholu savam laulātajam: saskaņā ar ticējumiem vīrietis kļūs par alkoholisma upuri.

Lasi arī: Sieviešu horoskops nedēļai no 19. novembra līdz 25. novembrim – dažām veiksies ar finanšu un karjeras jautājumu risināšanu!

Nav ieteicams dāvināt savam mīļajam kaklasaiti, lai tas nebūtu atkarīgs no jums. Daži ticējumi liecina, ka uzdāvinātā kaklasaite var kalpot kā mīlas piebūrums, kas tikai radīs ciešanas īpašniekam.

Nav ieteicams dāvināt mīļotajam dienasgrāmatu vai biroja piederumus, pretējā gadījumā vīrietis pavadīs vairāk laika darbā, nevis mājās.

Jūs nedrīkstat dāvināt vīriešiem ūdenspīpes, cigaretes, šķiltavas vai citus priekšmetus, kas saistīti ar uguni. Vairumā gadījumu viņiem ir negatīva enerģija un viņi var piesaistīt nelaimes.

Ir aizliegts dāvināt cimdus kolēģiem un biznesa partneriem: tas var novest pie domstarpībām, strīdiem, darījumu pārtraukumiem un pat darba zaudēšanas.

Tiek uzskatīts, ka dārgs pulkstenis padara vīrieti solīdu, bet tautas ticējumi saka, ka šāda dāvana var radīt problēmas. Īpaši bīstami ir dāvināt šo piederumu mīļajam: tiek uzskatīts, ka tas var novest pie šķiršanās.

Laimīgas dāvanas vīriešiem

Laba dāvana precētam vīrietim ir spilvenu pāris, jo tie dos harmoniju un labklājību ģimenes dzīvē. Ja jūs dāvināt spilvenus vientuļam vīrietim, viņš drīz satiks savu dvēseles draugu.

Lasi arī: 2019.gads – Dzeltenās zemes cūkas gads: varēsiet uzlabot attiecības un finansiālo situāciju!

Feng Shui talismani tiek uzskatīti par noderīgu dāvanu, jo viņu spēcīgā enerģija palīdz uzlabot īpašnieka dzīves kvalitāti. Piemēram, uzdāvināts bruņurupucis palīdzēs vīrietim pacelties pa karjeras kāpnēm, un vardes figūra uzlabos viņa finansiālo stāvokli. Bet šīs lietas vislabāk ir turēt darba vietā.

Saskaņā ar tautas ticējumiem, dažas dāvanas var pat saglabāt savu laulību. Lai stiprinātu attiecības un nodrošinātu, ka laulātais vienmēr klausās savu sievu, jūs varat viņam uzdāvināt saulesbrilles vai zelta ķēdīti.

Laba dāvana laulātajam, radiniekam vai draugam ir  maks vai krekls. Šīs lietas īpašniekam piesaista naudu un veiksmi. Tomēr maku nedrīkst dāvināt tukšu: pirms nododiet to adresātam, noteikti ievietojiet monētu vai īpašu talismanu makam.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment