Jaunais 2019.gads: Cūkas gads – kā ģērbties un ko pagatavot

Lai nākamais gads būtu veiksmīgs, jaunā patronese jāpielabina jau Jaungada vakarā. Lai to izdarītu, jums ir nepieciešams atrast pareizo apģērbu un gatavot ēdienus, kurus baudīs Dzeltenā cūka. Mūsu ieteikumi palīdzēs jums izvairīties no nepatikšanām un piesaistīt laimi un panākumus.

2019. gadā valdības groži tiks nodoti Dzeltenajai zemes cūkai, kas ietekmēs tuvākās nākotnes notikumus. Ja jūs gribat, lai nākamajā gadā jūs iegūtu tikai laimi un pozitīvas pārmaiņas, jums ir pienācīgi jāatbilst patronesei. Tādēļ speciālisti iesaka jums jau tagad uzzināt, kādā apģērba pavadīt Vecgada vakaru un kādus ēdienus jūs varat baudīt ar Dzelteno cūku.

Kā svinēt 2019. gada atnākšanu

Dzeltens ir viens no nākamā gada simboliem, tādēļ vislabāk to izmantot savā apģērbā. Kuplas kleitas un svārki ir ideāli piemēroti sievietēm, jo ​​tie palīdzēs piesaistīt veiksmi un pārpilnību. Stingrāka apģērba mīļotājas, var vilkt mazu melnu kleitu, gaišas krāsas bikses vai kombinezonu, taču šajā gadījumā ieteicams atšķaidīt tēlu ar spilgtiem aksesuāriem, vēlams, no dārgmetāliem. Lai visu gadu dzīvē būtu harmonija, ir nepieciešams pievienot gaišos toņu elementus, pat ja tās ir jostas vai kurpes.

Lasi arī: Sieviešu horoskops nedēļai no 19. novembra līdz 25. novembrim – dažām veiksies ar finanšu un karjeras jautājumu risināšanu!

Ja vēlaties klasisko balto un melno kombināciju, šajā kategorijā varat svinēt 2019. gadu. Tomēr, lai jūsu stils nešķiet pārāk formāls, jums vajadzētu apsvērt dažas nianses. Piemēram, varat vilkt baltu blūzi vai kreklu ar izplūstošām, apjomīgām piedurknēm vai mežģīņu izšuvumiem. Zelta dekors apģērbu augšpusē ne tikai sniegs jūsu izskatam svētku izskatu, bet arī  piesaistīs bagātību un panākumus.

Neraugoties uz dominējošo stereotipu par patroneses neprecizitātēm, Cūkai nepatīk, ja jūsu tēls ir nevīžīgs. Tāpēc 2019. gadā ieteicams pievērst īpašu uzmanību frizūrai, dodot priekšroku neatkārtojamam stilam. Lai brīvdienu beigās jūsu frizūra neizskatās krunkaina, jūs varat to iepriekš piestiprināt ar matadata vai saspraudēm, bet tām ir jābūt spilgtā krāsā un saskaņotām ar jūsu tēlu.

Spēcīgā dzimuma pārstāvjiem savlaicīgi jāņem vērā arī viņu svētku tēls. Sliktākā ideja ir apmierināt 2019. gada patronesi mājas vai sporta tērpā. Jums nevajadzētu valkāt arī tādus tērpus, ar kuriem jūs jūtaties neērti.

Lasi arī: Kā ģērbties, sagaidot Jauno 2019.gadu, saskaņā ar jūsu Zodiaka zīmi

Spilgti krekli, oriģinālu krāsu kaklasaites, tauriņš – ne tikai moderns, bet arī veiksmīgākais variants 2019. gadam. Bikses ir brūnas, smilškrāsas un bordo krāsas. Ja jūs vēlaties, lai jūsu izskats būtu lakonisks, nelieciet akcentu uz apģērbu krāsu, bet uz piederumiem. Lai jūs varētu iepriecināt jauno patronesei un iekarot pretējā dzimuma pārstāvju sirdis.

Dzeltenā Zemē Cūka mīl dabiskumu, tāpēc, neskatoties uz to, ka jūsu apģērbs ir svētku, jums nevajadzētu pārspīlēt to ar aksesuāriem un izskatīties pārāk spilgti.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment