Jaunava – mīklas, Ūdensvīrs – blogošana: labākais pensijas hobijs katrai zodiaka zīmei

Astroloģe Erīna Rivere ir pastāstījusi, kāda nodarbošanās ir vislabākā katras zodiaka zīmes pārstāvjiem pēc aiziešanas pensijā.

Auns – Piklbols

Piklbols – sporta veids, kurā apvienoti badmintona, tenisa un galda tenisa elementi. Spraigs un enerģisks Auns nemīl sēdēt mierā, tāpēc negaidiet, ka tas būs viegls vaļasprieks pensijas vecumā.

Vērsis – pavārmākslas meistarklases

Kas gan var būt labāks veids, kā palutināt Vērša kārīgo sirdi, kā kulinārijas nodarbības? Apmeklējot kursus par to, kā pagatavot perfektu siera šķīvi, un pēc tam aicinot ģimeni vai draugus uz vakariņām, Veneras pārvaldītais Vērsis jutīsies gana apmierināts. Tā kā pēc zodiaka zīmes viņš ir gardēdis, viņam patiks pilnveidot savas kulinārijas prasmes un izvēlēties ideālu vīnu maltītei.

Dvīņi – grāmatu klubs

Dvīņu bezgalīgā zinātkāre ar vecumu tikai pieaug. Un aiziešana pensijā viņiem ir ideāls laiks, lai atrastu grāmatu klubu, kuram viņi vienmēr ir vēlējušies pievienoties, bet nekad tam nav bijis laika.

Vēzis – albūmu izgatavošana

Scrapbooking ir rokdarbu mākslas veids, kas sastāv no ģimenes vai personīgo fotoalbumu izgatavošanas un dekorēšanas. Ja ir kāda lieta, ko Vēzis novērtē, tad tā ir mājīgas un ērtas mājas radīšana saviem mīļajiem, un scrapbooking padarīs šīs nostalģiskās zīmes pārstāvjus pavisam laimīgus.

Lasi vēl: Kā atpazīt egocentrisku cilvēku un kā viņš ietekmē attiecības

Lauva – komunikācija ar bērniem

Būdami ekstraverti, Lauvas, visticamāk, lielāko daļu savas dzīves ir pavadījuši peldot uzmanības centrā. Pensijā viņi gūs labumu, ja piedzīvos šo uztraukumu bērna acīm. Uzaicinot savus bērnus un mazbērnus uz saldējumu vai apmeklējot ar viņiem futbola spēles, sirdī jaunie Lauvas būs laimīgi.

Jaunava – mīklas

Nodarbināt prātu pensijā ir tas, kas nepieciešams Jaunavām. Būdami Zodiaka perfekcionisti, šīs zīmes pārstāvji vēlas saglabāt formu. Viņiem lieliski derēs puzles, jo viņi var stundām ilgi sēdēt bez uzmanības novēršanas, saliekot visu precīzi savās vietās.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment