Jupiters Aunā no 2022. gada 20. decembra līdz 2023. gada 15. maijam: kā noderēs lielākā planēta

Ja radīsies domstarpības ar cilvēkiem, Jupiters palīdzēs tās atrisināt bez kara, bez strīdiem un bez konfliktiem. Protams, ja no strīda neizdosies izvairīties, planēta palīdzēs tam, kura pusē ir likumi un morāle. Šis būs lielisks laiks tiesvedībai, taču atcerieties, ka, ja kļūdāties, pierādīt pretējo būs ārkārtīgi grūti.

Palīdzība Vese***as veicināšanā

Jupiters Aunā mīl, kad cilvēki rūpējas par sevi. Viņam patīk palīdzēt cilvēkiem uzlabot veselību, tāpēc dos mums motivāciju sportam, Vese***as vingrošanai. Šis ir labākais laiks, lai mainītu ieradumus. Piemēram, ja vēlaties sākt agri celties, varat mēģināt pielāgot savu ikdienas rutīnu. Ja vēlaties mainīt diētu uz labo pusi, Jupiters palīdzēs jums atbrīvoties no sliktiem ēšanas ieradumiem.

Palīdz iegūt ticību

Ticība sev, labākajam, veiksmei, optimismam. Jupiters veido neizskaidrojamu ticību, intuitīvu patiesības pieņemšanu. Ja jūs piedzīvojat iekšēju krīzi, lielākā planēta jums palīdzēs vienreiz un uz visiem laikiem izkļūt no šī stāvokļa.

Lasi arī: 8 baušļi stiprām attiecībām un ilgstošai mīlestībai

Šis ir globālu ideoloģijas pārmaiņu laiks ne tikai katram atsevišķi, bet arī visai cilvēcei. Mums visiem būs jāpārdomā acīmredzamais, lai kļūtu gudrāki un labāki.

2023. gads nebūs viegls, taču Jupiters zināmā mērā izlīdzinās visus asos stūrus. Lai padarītu dzīvi vēl vieglāku, zvaigžņu pētnieki iesaka palikt komforta zonā, kad šaubāties par sevi. Pārliecība būs panākumu pamats visās jomās. Tāpat eksperti iesaka iemācīties atpazīt likteņa zīmes. Tas būs ļoti svarīgi, jo Jupiters mīl mums palīdzēt ar smalkiem mājieniem un “negadījuma gadījumiem”, lai mūs virzītu uz pareizā ceļa.

COMMENTS

Leave a Comment