Jūras sāls Vese***ai un skaistumam: vannas, maskas, kompreses

jūras sāls Vese***ai

Jūras sāls skaistumam un Vese***ai ir ļoti noderīgs – tas ne tikai ārstē un nostiprina veselību. Tas palīdz kļūt jaunākiem un pievilcīgākiem.

Cilvēka As**is, kā zināms, ir sāļas. Bet no As**s sastāva atkarīga sirds-As**svadu sistēmas darbība, un sāls klātbūtne nepieciešama As**sspiediena regulēšanai.

Sāls ļoti vajadzīgs arī galvas smadzeņu šūnu dzīvības procesam, skābju un sārmu līdzsvara saglabāšanai visā organismā, tas regulē cukura līmeni asinīs. Vēl sāls palīdz katrai organismā esošajai šūnai izstrādāt enerģiju. No tā visa cilvēka mūža garumā, sākot no ieņemšanas brīža līdz Nā*ei, atkarīgs informācijas raidīšanas process visā organisma neironu sistēmā.

Bez sāls nav iespējama barības vielu uzsūkšanās gremošanas traktā un plaušu attīrīšanās no gļotām, sāls ir vitāli svarīgs arī kaulaudu stiprībai. Tieši jūras sāls spēj uzturēt visas organisma funkcijas un nostiprināt imūnsistēmu. Tas viss, pateicoties sālī esošajam lielajam minerālvielu, makro un mikroelementu daudzumam.

Dabīgais jūras sāls, ņemot vērā tā iegūšanas vietu, satur lielāko daļu Mendeļejeva ķīmisko elementu tabulas. Bet tas nozīmē, ka, izmantojot parasto jūras sāli, cilvēks var kļūt veselāks un skaistāks.

Lasi vēl: Pieber savam šampūnam šķipsniņu sāls… rezultāts Tevi pārsteigs!

 

jūras sāls Vese***ai

Jūras sāls Vese***ai: sāls vannas

Mājas apstākļos uzlabot veselību palīdz vannas ar jūras sāli. Tās iesaka balsta un kustību aparāta slimību, muskuļu sāpju, osteohondrozes gadījumos. Sāls vannas lieliski iedarbojas uz nervu sistēmu, tās atslābina un vienlaikus atjaunina spēkus. Bez atveseļojošā efekta ne mazāk svarīgi arī tas, ka pēc sāls vannām un citām sāls procedūrām āda kļūst tvirta, veselīga un jauneklīga.

Vannu sagatavo kā parasti: ķermenim patīkami siltā ūdenī (35–37 ºC) uzšķīdina 300–500 g jūras sāls un mierīgi paguļ tajā 10–20 minūtes. Peldes rīko ik pēc dienas. Kurss – viens mēnesis.

Kā pareizi izmantot sāls vannas, lai sasniegtu maksimālo efektu? Ūdens procedūras jāsāk ar ādas attīrīšanu, izmantojot skrubi. Sāls koncentrācija vienai vannai var būt no 100 gramiem līdz 1 kilogramam. Bet kosmētiskajiem vai ārstnieciskās profilakses mērķiem vienai vannai ņem ne vairāk kā 300 g sāls.

Sālsūdens sniegtais efekts būs jūtams jau pēc 2–3 procedūrām: ne stresu, ne spazmu, tikai labs garastāvoklis, svaigums un teicams izskats.

jūras sāls Vese***ai

Temperatūras režīms

Relaksācijai un kosmētiskajam efektam jāizvēlas sev tīkamākais sāls vannas temperatūras režīms.

Neitrālais (35–37 ºC)

Uzlabo vielmaiņas procesus audos, regulē centrālās nervu sistēmas darbību, pazemina arteriālo spiedienu un muskuļu tonusu. Papildus – noņem psiholoģisko šoku (vannu sagatavo 2 stundas pirms miega), novērš smeldzošās sāpes un lauzošās sajūtas locītavās (vanna – pirms miega).

Siltais (37–38 ºC)

Palielina vielmaiņu procesu intensitāti, pastiprina izdales orgānu funkcijas, pazemina arteriālo spiedienu.

Karstais (40–45 ºC)

Paaugstina galveno gremošanas orgānu funkcijas, uzlabo hormonālo fonu, pastiprina vielmaiņas procesu un izdales orgānu darbību. Pastiprinās arī sviedru izdalīšanās, kas veicina notievēšanu, ādas struktūras uzlabošanos. Taču jāņem vērā, ka karstais režīms paaugstina arteriālo spiedienu un nav ieteicams sirds-As**svadu slimību gadījumā.

Lasi vēl: Pieber savam šampūnam šķipsniņu sāls… rezultāts Tevi pārsteigs!

jūras sāls Vese***ai

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu citas receptes

Leave a Comment