Jūs atpazīs pēc sekundes: 5 frāzes, kas uzreiz atklāj sievietes vecumu

Katrs vīrietis zina, ka jebkura sieviete izvēlas slēpt savu vecumu. Tomēr to joprojām ir iespējams noteikt, un ne tikai pēc izskata, bet arī pēc dažām frāzēm.

Psiholoģe Andrea Bērsone pastāstīja, kādas frāzes nodod sievieti noteiktā vecumā.

Speciāliste uzsvēra, ka sievietes vecums izpaužas caur dažādiem stereotipiem. Parasti tie parādās līdz ar vecumu. Viens no populārākajiem izteikumiem, kas raksturīgs daudzām gados vecākām dāmām, ir frāze: “Precēties vajag, kamēr esi jauna un stulba”. Pēc psihologa domām, šādas domas bieži vien apmeklē tikai sievietes vecumā.

Turklāt šāda frāze jau sen ir zaudējusi savu aktualitāti. Mūsdienās meitenes necenšas apprecēties 20 gadu vecumā.

Lasi vēl: Kāpēc vīrieši īstenībā nevēlas precēties: patiesība apbēdinās sievietes

Nodod sievietes vecumu var arī viņas izteikumi par pagātni. Īpaši, ja dāma bieži vien ir nostalģiska. Psiholoģe uzsvēra, ka ar gadiem kļūst arvien grūtāk uztvert jaunas lietas.

Vēl vienu visu novecojošo sieviešu frāzi Bērsone nosauca sekojošu: “Diez vai tas vēl būs”. Parasti šādi formulējumi tiek adresēti cilvēkiem, kuri ir stāsta par savām problēmām. Turklāt frāze pilnībā devalvē sarunu biedra grūtības. Šāda uzvedība ir raksturīga dāmām gados.

Ir arī citas frāzes, kas var atklāt sievietes vecumu. Starp tām ir “Nevajag mani mācīt, man nav 18 gadu”, “Ja man savulaik būtu…” un “Es neesmu tik veca”.

 

Leave a Comment