Jūs novecosiet par 10 gadiem: sievietēm 40+ vajadzētu atteikties no čolkas

Sievietēm, kas vecākas par 40 gadiem, pirms piekrist nogriezt čolku, būtu jāpadomā simts reizes. Izmaiņas imidžā var patiešām vizuāli atjaunot, bet neveiksmīga izvēle sabojās visu iespaidu.

Izvairieties no šāda matu griezuma, jo tās vizuāli pievieno desmit gadus.

Čolka ar taisnu griezumu zem uzacīm

Čolka ar taisnu griezumu zem uzacīm nav piemērotas sievietēm pēc 40 gadu vecuma.

Šī forma izspēlē nežēlīgu joku ar seju. Tā kā priekšējie mati ir gari un ar līdzenu griezumu, seja šķiet raupjāka un platāka. Visa būtība ir tā, ka šī ģeometrija pārkāpj sejas proporcijas. Turklāt šī čolka akcentē zonu ap acīm. Nav pārsteidzoši, ka tā izceļ mazākos lokus zem acīm un acu kaktiņus.

Labāk dodiet priekšroku sānu čolkai. Ne velti tā ir kļuvusi par pēdējo gadu galveno tendenci. Pateicoties tai, tēls kļūs sievišķīgāks un svaigāks. Šādas griezums ir piemērotas jebkuram vecumam.

Bieza čolka

Bieza čolka pievērš uzmanību ādas nepilnībām.

Pēc 40 gadu vecuma nevajag izvēlēties matu griezumu ar biezu čolku, kas neizceļ pieri. Tas padara izskatu smagnēju un izkropļo sejas proporcijas. Turklāt visas izteiksmes līnijas un vecuma plankumi kļūst daudz redzamāki. Nosegta piere pievērš skatienu apakšējai sejas trešdaļai. Ja ir grumbiņas un dubultzods, tad ar šādiem matiem problēmzonas kļūs vēl pamanāmākas.

Lasi vēl: Kā 30 sekunžu laikā skābus mandarīnus padarīt saldus: slepenā metode

Oriģinālas čolkas ar garuma variācijām

Krasas garuma atšķirības čolkai sievietēm pēc 40 gadu vecuma izskatās smieklīgi.

Parasti jaunība ir eksperimentu laiks, bet, nobriedušā vecumā, kad atgriežas pusaudžu maksimālisms, šāda frizūra izskatās nepiemēroti. Krasas garuma izmaiņas čolkā pieaugušai sievietei izskatās smieklīgi, it kā viņa būtu iesprūdusi pagātnē un viņas tēls būtu novecojis.

Asimetrijas cienītājiem labāk izvēlēties elegantākus variantus. Piemēram, čolku sānos ar sānu šķēlumu un vienmērīgu pāreju. Šāda frizūra izskatīsies gracioza.

Leave a Comment