Jūsu Ēģiptes mīlestības taro prognozes!

Jūsu Ēģiptes mīlestības taro prognozes! Izvēlieties vienu kārti!

Lasi arī: Izkļūt ārā un lepoties

Kārts Nr. 1

Imperatores kārts parāda auglības un izaugsmes laiku mīlestības un romances jautājumos. Tagad jums ir iespēja parādīt un iesaistīt bagātīgu patīkamu pieredzi attiecībās.

Ņemot vērā šīs karts auglīgo un sievišķo raksturu, bērni var būt problēmas, kas rodas jaunās vai pastāvīgās attiecībās. Veikt piesardzības pasākumus, ja vēl neesat gatavi tam.

Kārts Nr. 2

Šī kārts iesaka mīlestības jautājumos ienirt ar atklātu sirdi.

Attiecības tagad var būt jaunas un aizraujošas, un tās piedāvās daudzas izaugsmes un pārmaiņu iespējas, ja jūs varat atļauties izdarīt šo drosmīgo “lēcienu attiecībās” un izmēģināt kaut ko jaunu.

Lasi arī: 5 vienkārši veidi, kā kļūt par pārliecinātu sievieti, ko ikviens vēlas

Kārts Nr. 3

Kaut arī Nā*es kārts vispirms var likties biedējoša, tās vienīgā reālā vērtība ir pārmaiņas un pārveidošana. Tagad varat izveidot pozitīvu un revolucionāru kustību savās attiecībās ar mīlestību, novēršot vecus un nevajadzīgus modeļus un paradumus, kas, jūsuprāt, varētu atturēt tevi un tavu partneri no attīstības.

Kārts Nr. 4

Šī kārts norāda, ka tagad jūs pārvietojaties atbilstoši savām vēlmēm, jo ​​”savvaļas zvērs” jūsu iekšienē ir atkarīgs no jūsu darbībām. Tagad ir pienācis laiks, lai maigi nomierinātu savu iekšējo zvēru, it īpaši mīlas un romantikas jomā!

Avots

Leave a Comment