Zem pīlādža krusta. Praktiski ieteikumi un senas zīmes mājokļa enerģētiskai attīrīšanai

Svarīgi!
Ļoti būtiski attīrīt jaunu mājvietu.

Noteikti tas jādara, ieejot dzīvot īrētās telpās, īpaši tad, ja tajās palikušas svešas mēbeles, lietas.

Ievelkam nāsīs gaisu – kā smaržo mana māja? Smarža ir informācija, kas vēstī par mitekļa iemītniekiem.

Lasi arī: Es jautāju 3 sievietēm, kā vintāžas pārdošana Instagramā kļuva par pilnas slodzes karjeru

Smarža ir arī spēks pret visām negācijām, tādēļ tai jābūt mums tīkamai.

Mājas attīrīšanu der veikt kopā ar bērnu, mazbērnu. Tā iemācīsim mazajam svarīgus rituālus un dosim sapratni, cik svarīga ir enerģētiskā harmonija, tīrība, dvēseles prieks un miers mājās. Šādas zināšanas paliks visai dzīvei.

Svētība vispirms jānes pašam
Savās mājās ikviens vēlas justies labi, droši un mierīgi. Lai tā būtu, vajag ne tikai turēt mājokli kārtībā, bet arī rūpēties par labu enerģētiku tajā. Attīrīt no visa negatīvā un aizsargāt. Metodes un paņēmieni, kā to paveikt, ir visai vienkārši, vien jāpārzina to iedarbības principi.

Vispirms pašam jāsvēta savs mājoklis ar labiem vārdiem, savu labo pārliecību. Lai māja kļūst kā enerģētiskais kupols, kur patverties, cietoksnis, kur justies no visa pasargātam. Patvērums, kur klājas labi pašam un ģimenei, tuviniekiem, mīļdzīvniekiem un pat istabas augiem,” sāk stāstīt sertificēta dziedniece Dzintra Bankova. Trīsdesmit gadu viņa strādājusi medicīnā, bet jau tad spējusi uztvert daudziem citiem nesajūtamo, vēlāk dziednieces spējas stiprinājusi, apgūstot šo māku profesionāli.

Dot jaunu spēku Katram miteklim ir sava enerģētika, tāpat kā ikviena lieta, kas tajās atrodas, izstaro savu enerģētiku. Mājas enerģētika ir gana spēcīga, lai spētu pasargāt mūs no negatīvajiem uzslāņojumiem, ko ienesam no apkārtējās vides. Ik dienu jau gadās kas netīkams – kāds nepamatots aizrādījums darbā vai ģimenes sarunās izskanējusi negācija, incidents sabiedriskajā transportā vai satiksmē, braucot ar automašīnu. Arī lielveikalā vai kādā citā pūlī salasām diezgan daudz svešas enerģētikas.

Visu savākto ienesam savās istabās, atnākot mājās. Tādēļ arī dzīves vietai ik pa laikam nepieciešama īpaša attīrīšana, it kā dodot tai jaunu spēku.

Mājas enerģētiskā attīrīšana ir svarīgs process, kas veicams vismaz četrreiz gadā. Vislabāk, ja to darām saulgriežos. Taču var arī citā laikā. Der to darīt, ja kāds mājinieks smagi slimojis, ja gaidām ierodamies jaundzimušo, vai arī pēc intuīcijas – nez kādēļ savās
mājās vairs nejūtos tik omulīgi kā iepriekš. Attīrīšana jāveic, ievērojot darāmā jēgu un secību.

Šķir nākošo lapu, lai uzzinātu kā pareizi attīrīt un aizsargāt māju!

Leave a Comment