Jūsu galvenais spēks saskaņā ar Zvaigžņu zīmi: kas palīdz būt soli priekšā pārējiem

Lauva

Dzīvo brīdī. Lauva maģiski sajūt dzīves ritmu. Šī ir vienīgā zīme, kas dzīvo tagadnē un maksimāli izmanto katru mirkli. Viņš precīzi zina, kad spēcīgi jāspiež un kad jāiet līdzi plūsmai. Spēja skaidri pārvaldīt savu laiku un pūles ir Lauvas vizītkarte.

Jaunava

Paredzēt notikumu iznākumu. Jaunavai ir spēcīga intuīcija un spēja analizēt notiekošo, neatstājot neko nepamanītu. Šī iemesla dēļ šī zīme var paredzēt nākotni un paredzēt jebkura notikuma iznākumu. Izstrādātāja prāts kopā ar intuīciju darbojas vienā ritmā, kas ļauj kontrolēt savu dzīvi un radīt vislabākos apstākļus saviem mīļajiem, īpaši bērniem.

Svari

Lasiet cilvēkus. Svari ir zīme, kas ir ļoti apzināta. Viņš zina, kā lasīt cilvēkus kā grāmatu: saprast viņu motivāciju, zināt, kāds būs viņu nākamais solis, redzēt, kur tas novedīs. Svariem ir tikai viena aklā zona – es . Viņi necenšas lasīt paši, tāpēc bieži noniecina savus sasniegumus un paaugstina citus.

Skorpions

Jūties apdraudēta. Skorpions, pateicoties savai intuīcijai, var paredzēt briesmas un izvairīties no problēmām. Viņš vienmēr atrodas pie naža griešanas malas, taču ātri atsakās no lietām, kas viņam varētu ievest nepatikšanas. Skorpions visos līmeņos jūt, kad lietas “smaržo ceptas”.

Strēlnieks

Skatīt panākumus. Strēlnieks ir uzlādēts ar saules enerģiju, kas ļauj viņam saskatīt iespējas arī tur, kur tās nav atrodamas. Pozitīva domāšana un iedzimts optimisms pavada šo zīmi visos centienos. Kamēr citi vēršas pēc padoma pie speciālistiem, Strēlnieks lido uz panākumiem, jo ​​zina, kur to meklēt.

Lasi arī: 33 nelaimes: kā uz visiem laikiem atbrīvoties no melnās līnijas dzīvē!

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: veltiet laiku sev, lai turpmāk nodrošinātu sevi ar veiksmi!

Mežāzis

Sekojiet dzīves ritmam. Ir cilvēki, kuri var krasi un radikāli mainīt savu dzīvi: spontāni pamest darbu, impulsīvi iegādāties māju, atteikties no visa nesasniedzamu mērķu vārdā. Mežāzis to nekad nedarīs, jo viņš zina,  pēc kādiem likumiem darbojas Visums . Visam jāturpina kā parasti – tāds ir šīs Zīmes devīze. Viņš mērķtiecīgi virzās uz priekšu, zinot, ka nekas nenotiek nejauši.

Ūdensvīrs

Lasīt domas. Ūdensvīram ir dāvana lasīt apkārtējo cilvēku domas un vēlmes, un viņš to aktīvi izmanto, lai sasniegtu savus mērķus. Darbs ar kāda cita zemapziņu ir māksla, kurā Ūdensvīram nav līdzvērtīgu. Viņam pietiek ar smalku mājienu par savu sapni, jo cits cilvēks jau sāk meklēt veidu, kā palīdzēt to īstenot.

Zivis

Skatiet visu attēlu. Zivis ir jutekliskākā un mistiskākā zīme, kas spēj savākt visus puzles gabaliņus un no tiem salikt pilnīgu priekšstatu par notiekošo. Šķiet, ka Zivis dzīvo citā dimensijā, kas palīdz tām novērtēt situāciju no dažādiem leņķiem un  uztvert izmaiņas.

Kāds zina, kā ietekmēt zemapziņu, kāds var lasīt domas, un kāds var paredzēt nākotni. Katrai zīmei ir sava superspēja, kas jāiemācās pareizi lietot. Attīstiet savus talantus un nekad neapstājieties pie tā.

Leave a Comment