Laimīgā biļete: kā to noteikt un kā pareizi izteikt vēlēšanos, lai laimētu lielu naudas summu

Laime ir visur, tikai vajag to redzēt. Pateicoties ikdienas lietām, jūs varat piepildīt savu loloto vēlmi un nest veiksmi dzīvē. Tāda lieta var būt parasta autobusa biļete.

Ikviens var piepildīt lolotu vēlmi , un tam absolūti nav nepieciešams veikt sarežģītus rituālus vai ceremonijas. Eksperti iesaka iepazīties ar visiem labi zināmo metodi, kas sastāv tikai no diviem soļiem: atrast piemērotu biļeti un izteikt vēlēšanos. Biļete var būt jebkura, svarīgi ir tikai cipari, kas palīdzēs noteikt, vai tā ir laimīga vai parasta.

Kā atrast savu laimīgo biļeti

Pērkot biļeti, daudzi neaizdomājas par to, kāds dārgums var būt viņu rokās. Pirms izmetat papīru miskastē, jums tas rūpīgi jāapskata. Iespējams, ka biļete ir ceļvedis uz laimīgu dzīvi, piepildot lolotās vēlmes.

Katrai biļetei ir ciparu rinda, kas identificē tās numuru. Jābūt pāra skaitam: 2, 4, 6, 8 un tā tālāk. Biļete tiek uzskatīta par laimīgu, ja abu skaitļa daļu summa ir vienāda ar vienu un to pašu skaitli. Piemēram, uz biļetes numura 241322. Pirmos trīs un nākamos trīs skaitļus saskaita pēc kārtas: 2+4+1 =7; 3+2+2=7. Abi skaitļi ir vienādi, kas nozīmē, ka jums ir biļete uz laimīgu dzīvi.

Ir ne tikai biļetes ar līdzvērtīgu summu, bet arī unikālas, kur numurs sastāv no vienādiem cipariem. Ir spoguļbiļetes, kur cipari viens otru atspoguļo: 145541. Veiksmīga būs arī biļete ar vienādiem cipariem: 123123. Šādas biļetes var uzskatīt arī par laimīgām, un tās varēs piepildīt savu loloto sapni.

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: veltiet laiku sev, lai turpmāk nodrošinātu sevi ar veiksmi!

Lasi arī: 33 nelaimes: kā uz visiem laikiem atbrīvoties no melnās līnijas dzīvē!

Kad vajadzīgā biļete ir atrasta, varat pāriet uz otro posmu: izteikt vēlēšanos. Tomēr tas jādara saskaņā ar noteikumiem.

Kā ievēlēties laimīgo biļeti

Daudzi ir dzirdējuši, ka biļeti ar laimīgu ciparu kombināciju paredzēts apēst, pasakot sev vēlēšanos. Bet šī metode nav higiēniska. Labāk ir pieņemt pāris vienkāršas metodes, kas ir ne mazāk efektīvas, un turklāt tās palīdzēs piesaistīt veiksmi.

1. metode. Laimīgo biļeti atnes mājās, ievieto sāls traukā, lai atbrīvotu to no kāda cita enerģijas, un pēc tam laminē vai pārklāj ar caurspīdīgu lenti. Biļete piesaistīs veiksmi, ja nēsāsi to līdzi kā atslēgu piekariņu un nevienam nerādīsi. Mēness augšanas sākumā viņam tiek izteikta vēlme, lai nakts zvaigznes enerģija palīdzētu ātrāk sasniegt vēlamo. Kad biļete ir nolietota, tā tiek aizstāta ar citu laimīgo biļeti.

2. metode. Ciparu kombinācija tiek atcerēta un izrunāta, lai piesaistītu materiālo veiksmi. Šis kods būs personisks bagātības avots. Vēlme tiek uzčukstēta uz biļetes un novietota nomaļā vietā, lai tā piesaistītu vēlamo mājā. Jūs varat savākt veselu šādu biļešu kolekciju, taču laiku pa laikam labāk tās nomainīt: nolietotas biļetes nozīmē, ka vēlmes vai nu piepildījās, vai var kaitēt, vai kļuva nebūtiskas.

Priecēt var ne tikai ceļojuma biļete, bet arī loterijas. Viņiem ir arī sērijas numuri, pateicoties kuriem viņi varēs aprēķināt laimīgo biļeti un laimēt, iepriekš izrunājot biļeti par precīzu peļņu.

Leave a Comment