Jūsu izvēlētā zilā krāsa pastāstīs par jums daudz interesanta!

Izvēlieties kādu no zilajām nokrāsām, kas jums patīk vairāk nekā citas! Jūsu izvēle var nodrošināt dziļāku izpratni par jūsu personību.

Zilais numur 1

Jūs, iespējams, meklējāt atbalstu citos, bet patiesībā šis atbalsts ir jūsu iekšienē. Mierinājums un miers parasti valda jūsu dvēselē, bet, ja tagad jūtat sevi kā niknu jūru, tad jums jāatrod veids, kā no tā atbrīvoties, lai atgūtu mieru!

Zilais numur 2

Mierinājums un līdzsvars ir divi no jūsu pozitīvajiem rādītājiem, taču miers var pārklāt jūs un kļūt par apātiju vai pat depresiju! Nav nekas nepareizs ar klusu un stabilu dzīvi, bet tas var ātri nobriest un pārvērsties par rutīnu. Padomā par kaut ko pilnīgi jaunu, lai palīdzētu sev pamosties!

Lasi arī: Ko pagatavot sagaidot Jauno 2019. gadu: 3 ēdieni, kas piesaistīs veiksmi un labklājību

Zilais numur 3

Zila krāsa ir Vese***a un drošība. Ja kaut kas pēdējā laikā ir traucējis, mēģiniet nomierināties, faktiski viss nav tik slikti. Jūs neesat slinks cilvēks, jūs vienkārši zināt savas robežas. Esi mierīgs, lai jūs varētu atrisināt savas problēmas. Ko daži uzskata par garlaicīgu, jums tas tikai ir saprātīgi!

Zilais numur 4

Ja jūs meklējat piedzīvojumus un vēlaties labu atpūtu, sāciet pievērst lielāku uzmanību ceļojumam un prioritāšu izvirzīšanai: tas radīs nepieciešamo līdzsvaru jūsu dzīvē un atdzīvinās to!

Avots: esotericblog

Leave a Comment