Kur vienkārši atrast stilīgas mēbeles ikvienai istabai?

Kas ir svarīgākais mēbeļu raksturojums – funkcionalitāte vai atraktīvs vizuālais izskats? Jau labu laiku mēbeles nav vienkārši priekšmets sēdēšanai un gulēšanai, tās ir svarīgs interjera dizaina elements, kam jābūt gaumīgam un pieskaņotam gan kopējam interjeram, gan saimnieka vajadzībām.

ID mēbeles

Avots: idmebeles.lv

Lai izveidotu stilīgu interjera dizainu un dekorētu mājokli vienotā stilā, visvienkāršākais risinājums ir visu mēbeļu iegāde vienuviet. Lai veiktu lielu pirkumu, nemaz nav jādodas uz mēbeļu salonu, jo kvalitatīvas modernas mēbeles var iegādāties arī internetā.

ID mēbeles – vairāk nekā 30 mēbeļu kategorijas vienuviet

Veikals ID mēbeles nodarbojas ar mēbeļu tirdzniecību kopš 2009. gada. Tas piedāvā Latvijas iedzīvotājiem mēbeles no dažādiem Eiropas Savienības ražotājiem un nodrošina plašu preču klāstu. Veikala sortimentā ietilpst mēbeles dažādos stilos, kas palīdzēs radīt savu sapņu interjeru gan klasikas cienītājiem, gan industriālā, retro un ultramoderna stila piekritējiem. Veidot sava mājokļa dizainu patstāvīgi ir vienkārši, ja visu nepieciešamo var pasūtīt vienā veikalā. Lūk, vien daļa no mēbelēm, ko piedāvā mēbeļu salons internetā!

ID mēbeles

Avots: idmebeles.lv

Viesistabai

Viesistaba ir mājokļa atpūtas un saviesīgas dzīves centrs, tāpēc viesistabas mēbelēm jābūt gan komfortablam, gan stilīgām. ID mēbeles piedāvā:

  • dažādu formu dīvānus, mīkstos krēslus un pufus;
  • vitrīnas, plauktus un sekcijas;
  • žurnālgaldus, rakstāmgaldus un citas mēbeļu kategorijas.

ID mēbeles

Avots: idmebeles.lv

Guļamistabai

Guļamistaba parasti nav pārpildīta ar mēbelēm, taču tur esošās mēbeles, iespējams, ir vissvarīgākās mājoklī. Interneta veikalā var iegādāties mēbeles, kas nodrošina ciešu miegu un labu garastāvokli:

  • gultas ar un bez matračiem;
  • skapjus;
  • kumodes;
  • tualetes galdiņus;
  • naktsskapīšus.

ID mēbeles

Avots: idmebeles.lv

Ēdamistabai

Atraktīvas mēbeles padara maltītes vēl patīkamākas un ienes ikdienā izsmalcinātu noskaņu. ID mēbeles Tu vari pasūtīt ne tikai neatņemamas ēdamistabas sastāvdaļas – galdus un krēslus, bet arī kaut ko īpašu, piemēram:

  • bāra galdiņus un krēslus;
  • dekoratīvos stikla paneļus;
  • oriģinālas taburetes un soļus.

Turpat ir pieejamas arī mēbeles virtuvei, sākot ar virtuves skapīšiem un to komplektiem, līdz virtuves darba virsmām un apgaismojuma sistēmām.

Un tas vēl nav viss, jo tajā pašā veikalā atradīsi arī atraktīvas un daudzveidīgas mēbeles priekšnamam, birojam un mājas kabinetam, kā arī vannas istabai un virtuvei. Visas veikalā piedāvātās mēbeles var ātri atlasīt pēc cenas, izmēriem un krāsas. Mājaslapā ir speciāla sadaļa akcijas precēm – ieskaties tajā, ja gribi atrast interesantas mēbeles par īpaši draudzīgām cenām.

Visām precēm mēbeļu veikalā ir 2 gadu garantija, un 14 dienu ilgs atgriešanas periods. Plašais sortiments nav vienīgā priekšrocība, jo uzņēmuma komanda ir parūpējusies arī par ērtu mēbeļu iegādes un piegādes nosacījumiem.

Parocīga mēbeļu iegāde internetā

Mēbeles ir nopietns pirkums, jo ikvienam gribas, lai jauns galds, skapis vai grāmatu plaukts priecētu mājas iemītniekus gadiem ilgi. Pērkot mēbeles internetā, svarīgi ir pārliecināties par preces kvalitāti, neapskatot to dzīvē. ID mēbeles nodrošina šādu iespēju.

Interneta veikalā katrai precei ir savs profils, kur atrodama svarīgākā informācija par mēbeli:

  • fotogrāfija vai fotogrāfijas, ko var pietuvināt, lai apskatītu detaļas;
  • krāsu palete – ja mēbele ir pieejama vairākās krāsās, profilā ir pievienotas fotogrāfijas visos krāsu variantos;
  • mēbeles izmēri centimetros;
  • materiāls: koks, lamināts, skaidu plātnes, MFD u.c.;
  • ražotājvalsts.

Atsevišķā sadaļā ir apvienota informācija par piegādi, tāpēc interneta veikala apmeklētājiem nav jāatver vairākas cilnes savā pārlūkprogrammā – visu var uzzināt turpat, mēbeles profilā.

Veikals piedāvā trīs preču piegādes variantus:

  • ar patstāvīgu izņemšanu uzņēmuma noliktavā, Kuldīgā, Ganību 21;
  • piegādi līdz mājas durvīm;
  • piegādi ar ienešanu mājoklī.

Pasūtījumi virs 700 eiro tiek piegādāti bez maksas uz lielākajiem Latvijas rajonu centriem, tāpēc veikalā ir ērti iepirkties, ja ir plānots apjomīgs pasūtījums pēc liela remonta vai pēc pārvākšanās uz jaunām mājām. Bet, ja vēlies pirms pirkuma apstiprināšanas apskatīt un pataustīt iepatikušās mēbeles, ID mēbeles nodrošina arī šādu iespēju.

ID mēbeles

Avots: idmebeles.lv

ID mēbeles show room – ienāc un iedvesmojies pirkumam!

Tu vari apskatīt mēbeles ne tikai interneta veikalā, bet arī zīmola show room, Rīgā, Krišjāņa Barona ielā 45/47. Show room nevar izvietot visas mēbeles, ko piedāvā veikala interneta katalogs, taču apmeklētāji var aplūkot dažādus interjera variantus. Mēbeļu salonā ir apskatāmas mēbeles virtuvei un viesistabai, kā arī dažādi interjera dekora elementi, paklāji, gaismas ķermeņi u.c.

Show room Tu vari pārliecināties par piedāvāto mēbeļu kvalitāti un iegūt priekšstatu par to, kā mēbeles izskatās reālajā dzīvē. Turpat var konsultēties ar salona speciālistiem par mēbeļu iegādi, piegādes un apmaksas nosacījumiem.

Kvalitāte, moderns izskats, gaumīgs dizains – visi šie kritēriji ir vienlīdz svarīgi mēbeļu izvēlē. Ienāc ID mēbeles interneta veikalā vai apmeklē veikala salonu un pasūti jaunas modernas mēbeles, kas priecēs skatienu gadiem ilgi!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Jess</cite>

    Man šķiet, ka galvenie mēbeļu izvēles kritēriji ir funkcionalitāte un cena. Lūk, kaut kas līdzīgs šim: yourroom.lv/products/komod-vega-k-03

  • <cite class="fn">Inge</cite>

    Fotogrāfijas ir skaistas. Man patīk arī tādas mēbeles kā šeit https://yourroom.lv

  • <cite class="fn">Roman</cite>

    Par veikalu Jurum gribetu teikt kopuma, vispaar veikals labs, liela cenu amplitūda un sortiments, piegāde un serviss strādā labi) bet diemžēl ne visur, man ir draugi Latvijā, viņiem ir pretīgs serviss un ilga piegāde . Tāpēc vēlos ieteikt interneta mēbeļu veikalu https://jusu-mebeles.lv/ru, draugi no viņiem pērk mēbeles un atstāj labas atsauksmes) pēkšņi kādam noderēs

Leave a Comment