Jūsu totēma dzīvnieks pēc dzimšanas datuma un gada

Divnieks: jūsu patrons ir Tīģeris. Šajā totēmā ir viss nepieciešamais, lai palīdzētu sasniegt labākos rezultātus visās dzīves jomās. Tīģeris provocē cilvēkus uz egoismu, tāpēc neaizmirstiet tos, kas jums kādreiz ir palīdzējuši. Tīģeru galvenais noteikums ir nepiedot apvainojumus, kamēr ienaidnieks neatzīst savu vainu.

Trīs: Krauklis ir tavs dzīvnieks. Viņš ir ļoti gudrs un var būt arī paškritisks. Krauklis tevī izraisa vēlmi analizēt visu, kas notiek apkārt. Lai sasniegtu vislabākos rezultātus mīlestībā, biznesā un finansēs, jums jābūt nedaudz viltīgākam. Neizmantojiet brutālu spēku tur, kur varat iztikt ar saprātu.

Četri: ja aprēķinu laikā jūs saņēmāt skaitli 4, tad Delfīns ir jūsu totēma dzīvnieks. Šis dzīvnieks apvieno visus elementus – Ugunīgo raksturu, Ūdeni, kurā tas peld, gaisu, ko tas elpo, un Zemes elementu gudrību. Lai viss būtu kārtībā, tev vienkārši ir jāizvirza sev noteikti dzīves mērķi, jābeidz tērēt savu uzmanību un enerģiju nevajadzīgām lietām un negatīviem cilvēkiem.

Pieci: cipars 5 atbilst Sunim. Jums nav problēmu ar mērķiem. Daudz grūtāk ir atrast motivāciju ceļā uz laimi. Tu vari būt ārkārtīgi slinks, taču tavs totems vienmēr parādīs ceļu, kā iegūt darbam nepieciešamās īpašības, mīlestību un savas vietas apzināšanos Visumā. Suns palīdz meklēt draugus un dvēseles draugu.

Seši : Ērglis it jūsu totēma dzīvnieks. Neatkarīgi no tā, kas notiek jūsu dzīvē, brīvības sajūta vienmēr būs tur. Jūsu totems palīdz pareizi noteikt prioritātes dzīvē, palīdz pareizi plānot nākotnes lietas. Lai to pabarotu, ir jābūt mērķiem, bez kuriem var rasties stagnācija. Neveiksmju periodos var rasties garastāvokļa problēmas, taču, izmantojot efektīvus paņēmienus, jūs varat to ātri novērst.

Septiņi: jūsu garīgais dzīvnieks ir Čūska. Tas pastāvīgi provocē tevī vēlmi palikt vientulībā, bet dod spēku pašam pārvarēt šķēršļus. Šis totems arī sniedz jums radošu enerģiju, uzlabotu intuīciju. Visa jūsu dzīve ir vērsta uz izturības un emocionālās izturības uzlabošanu, nevis spēka palielināšanu.

Lasi arī: 4 zvaigžņu zīmju pārstāvji, kas kļūs bagāti 2023. gada janvārī

Astoņi:  Saskaņā ar numeroloģiju astoņi ir Kaķa numurs. Šis totems vairo veiksmi mīlestībā, uzlabo sesto sajūtu, bet nedarbojas ar intelektu. Lai sasniegtu lielus dzīves augstumus, jums ir nepārtraukti jāmācās. Kaķis nedod kāri pēc zināšanām, bet dod saimniekam fizisku izturību un veiksmi.

Deviņi: totēma dzīvnieks ar numuru 9 ir Vērsis. Tas palīdz neatkāpties, kad viss virzās uz bezdibeni, kad pārliecība ir uz nulles. Šis ir viens no spēcīgākajiem totēmiskajiem dzīvniekiem, jo ​​tas tieši darbojas ar to cilvēku apziņu, kuru patrons tas ir. Vērsis palīdz viegli atrisināt konfliktus un intuitīvi identificēt noderīgas paziņas.

Cilvēka enerģija ir vissvarīgākais viņa veiksmes rādītājs. Totēma dzīvnieks cenšas palīdzēt īpašniekam palielināt savu enerģijas potenciālu. Šis ir viens no  spēcīgākajiem talismaniem  jebkurai personai.

COMMENTS

Leave a Comment