Jūsu zemapziņai ir spēks mainīt pasauli, uzzināt, kādus noslēpumus tā slēpj: ko tu redzi attēlā

Mūsdienu cilvēks, lai par ko viņš strādātu, vismaz nedaudz zina par tādu jēdzienu kā zemapziņa. Ka mūsu uzvedību 100% nekontrolē mūsu pašu vēlmes. Galu galā galvā ir paslēpts kaut kas vairāk, dziļāks. Ne velti ir psihologu testi ar atbildēm uz intīmākajiem jautājumiem. Tie palīdz mums atklāt mūsu būtību.

Tāpēc mēs vēlamies jums piedāvāt vairākus šādus testus vienlaikus. Nav nekā sarežģīta, turklāt uz tiem vienkārši nav pareizo vai nepareizo atbilžu. Bet jums ir jāatbild godīgi, bez vilcināšanās. Mūsu smadzenes ir veidotas tā, lai tās vienmēr mēģinātu izvēlēties visizdevīgāko risinājumu. Lai tā ir nepatiesība. Tāpēc mēģiniet vienkārši būt jūs pats. Un tad tu varēsi uzzināt jaunu un interesantu informāciju par sevi.

Psihologa testi ar atbildēm

Ko tu ieraudzīji pirmo?

Uzmanīgi apskatiet zemāk redzamo attēlu. Jums nav ilgi jāskatās, jums nav nekādu īpašu uzdevumu. Bet vispirms mēģiniet atzīmēt, ko tieši jūs redzējāt attēlā. Ir tikai divas iespējas, un abas ir redzamas. Tomēr jūsu smadzenes strādā individuāli. Tāpēc ir grūti iepriekš paredzēt, kura forma viņam būs vistuvākā. Nu ko tu redzi?

Ja jūs pirmais “noķērāt” ziloni , tas nozīmē, ka kaut kur iekšā jūs esat laipns, maigs un sirsnīgs cilvēks. Lai kā arī būtu, tevi raksturo empātija un līdzjūtība pret citiem cilvēkiem. Noteikti jūsu labie draugi zina, ka viņi var uz jums paļauties, ja kaut kas notiks. Pat ja jūs tā nedomājat, kāda iemesla dēļ.

No otras puses, jūsu veida cilvēks mēdz uztraukties par rītdienu. Nedaudz nenoteiktības un niecīga, bet tomēr pesimisma. Lietas, kuras jūs nevarat kontrolēt, jūs atgrūž un biedē. Un tajā var būt paslēptas saistītas problēmas. Jums jāiemācās pārtraukt visu kontrolēt un atbrīvoties no situācijas. Vismaz kādu laiku.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment