Jūsu zemapziņai ir spēks mainīt pasauli, uzzināt, kādus noslēpumus tā slēpj: ko tu redzi attēlā

Ja jūs vispirms ieraudzījāt sēni, tad, visticamāk, spogulī uz jums palūkosies pārliecināts cilvēks. Šis tips ir raksturīgs aktīviem cilvēkiem. Cilvēki, kuri dod priekšroku darbībai, nevis parastiem vārdiem. Tie, kuri rezultāta labad var droši atstāt savu komforta zonu.

No otras puses, dažreiz tas var izspēlēt nežēlīgu joku sociālā ziņā. Ne visiem patīk cilvēki, no kuriem nav iespējams izspiest vārdu. Daži cilvēki domā, ka viņi kaut ko slēpj. Tāpēc jums ir jāizvēlas ērts uzvedības un komunikācijas ar citiem modelis. Ja vien, protams, šī izvēle vēl nav izdarīta.

Dialogs ar bezsamaņu

Šajā testā aicinām pievērsties savai zemapziņai. Lielāko daļu laika tas nav viegli izdarāms. Galu galā mēs esam pieraduši domāt racionāli. Bet, izmantojot savu iztēli, izslēdzot to, ko parasti sauc par “veselo saprātu”, mēs centīsimies iegūt visprecīzākās atbildes par to, kas mēs patiesībā esam. Tas nav grūti, bet ļoti interesanti.

Iedomājieties pasaku zemi . Krāsu jūra, kas pēc iespējas atšķiras no tām, kuras redzat katru dienu. Nav nekāda sakara ar realitāti. Jūs dzīvojat pilī. Mēģiniet bez domāšanas atbildēt uz visu jautājumu sarakstu. Ja nepieciešams, varat pat īsi pierakstīt savas atbildes atsevišķi. Aiziet!

1..Cik cilvēku dzīvo kopā ar tevi? Kas tie ir: jūsu sargi, kalpi, vai starp viņiem ir karalis vai karaliene?

2.Mēģiniet aprakstīt istabu, kurā dzīvojat.

3.Vai pilī ir dzīvnieki, kādi?

4.Ko šie dzīvnieki dara, kā jūs jūtaties pret viņiem?

5.Jūs ieejat ēdamistabā. Pastāstiet par traukiem un iekšējo apdari.

6.Vai tu tur pusdienosi?

7.Kas atrodas aiz pils vārtiem?

8.Paskaties uz augšu. Kādas debesis ir virs tavas galvas?

9.Pastāstiet par laikapstākļiem. Vai tagad ir silts vai vēss?

10.Vai vēlaties vēl pastaigāties pa pili vai dosieties mājās?

Psihologa testi ar atbildēm

Nu, tagad sāksim dekodēt. Bet neskatieties šeit pirms laika. Mēģiniet godīgi atbildēt uz iepriekš minētajiem jautājumiem. Tad šim testam būs jēga. Mēs atkārtojam, nepareizu atbilžu nav. Tāpat kā pareizās.

1.Tie ir cilvēki no jūsu tuvākā loka. Par ko jūs domājat, ar ko sazināties? Viņu lomas pilī simbolizē jūsu pašreizējo attieksmi pret viņiem.

2.Istaba ir jūsu attiecības ar sevi. Liels un skaists – tev patīk būt redzamam. Kompakts un neizceļas, tas nozīmē, ka sirdī esat noslēgts un jums nepatīk lieks troksnis.

3.Dzīvnieki ir atbildīgi par jūsu izpratni par pasauli. Plēsēji simbolizē agresiju. Mājdzīvnieki nozīmē mieru un klusumu.

4.Jūsu attieksme pret dzīvniekiem būtībā ir jūsu pašreizējā prāta stāvoklis. Viņi to sargā, kas nozīmē, ka dvēselē ir nemiers. Viņi vienkārši dzīvo kā pavadoņi, kas nozīmē, ka tevī viss ir mierīgs.

5.Jo uzticamākas un izturīgākas ir plāksnes, jo spēcīgāki ir jūsu nodomi pret mīļoto.

6.Vai nevēlies pusdienot? Tas nozīmē, ka iekšienē ir neatrisinātas problēmas vai konflikti.

7.Žogs un nocietinājumi ap pili ir jūsu iekšējā aizsardzība no citiem. Tā neesamība norāda uz jūsu atvērtību cilvēkiem.

8.Apmākušās debesis runā par satriektām negatīvām emocijām. Lai gan skaidras debesis simbolizē mieru.

9.Temperatūra norāda iekšējo atsperi. Ja ir karsts, esat gatavs rīkoties. Ja ir auksts, jums ir nepieciešams laiks, lai steigtos. Tas attiecas uz attiecībām, darba jautājumiem un dažiem nepabeigtiem darbiem.

10.Ja vēlies doties mājās, tad neesi gatavs nopietnām pārmaiņām. Jūs esat apmierināts ar visu, kā tas ir. Vai vismaz esat pārāk slinks, lai kaut ko mainītu. Pretējā gadījumā jūsu izvēle būtu bijusi turpināt staigāt pa pili.

Kā redzat, šie vienkāršie, bet interesantie testi var palīdzēt mazliet labāk iepazīt sevi. Lai saprastu dažus punktus. Tajā pašā laikā rotaļīgā veidā. Daži cilvēki izmanto ilgstošu un neatlaidīgu meditāciju, lai iztīrītu prātus un ielūkotos sevī. Bet mēs darīsim to vienkāršāk un mēģināsim maldināt savu apzināto prātu, lai īsi dotu vārdu bezsamaņā esošajam. Ko Tu domā par šo? Mūs interesē jūsu viedoklis!

Leave a Comment