Jutekliska sievišķība mūsdienīgā izpildījumā: Ingrida Bridal piedāvā jauno kāzu kleitu kolekciju

Aktīvi gatavojoties gaidāmajai pavasara sezonai, tradīcijām bagātais pašmāju kāzu modes zīmols Ingrida Bridal ir nācis klajā ar jauno 2019. gada kāzu kleitu kolekciju, kas radīta ikvienai mūsdienīgai līgavai. Kolekcija tapusi, apvienojot izmeklētus augstākās kvalitātes audumus, inovatīvas tehnoloģijas un unikālus dizaina risinājumus, un tā sastāv no 25 jutekliska valdzinājuma piestādinātiem kāzu tērpu modeļiem, kas pauž mūžam aktuālu eleganci un trauslu, juteklīgu sievišķību modernā izpildījumā.

Koķeti sapņainās un līdz niansēm pārdomātās kolekcijas kleitas raksturo vieglu un gaisīgu audumu saspēles, jaunākās tehnoloģijas Japānas mežģīnes, vijīgi izšuvumi, grezni kristālu rotājumi, romantiskas 3D ziedu aplikācijas, rotaļīgi spalvu dekori, kupli vairāku kārtu maksi garuma svārki, graciozas pagarinātās šlepes, jutekliski muguras izgriezumi, puscaurspīdīgi auduma elementi, padziļināti V-veida dekoltē izgriezumi, miniatūras piedurknes, kā arī maigi baltas, pūdera un kapučīno toņu gammas, ko atbilstoši līgavas vēlmēm iespējams arī kombinēt savā starpā, radot unikāla dizaina kāzu kleitas pasakas cienīgām svinībām.

Viens no jaunās kolekcijas galvenajiem trumpjiem ir arī plašā siluetu daudzveidība, kas piedāvā izsmalcinātas izvēles iespējas katrai gaumei un ķermeņa uzbūvei. Karaliskas balles tipa kleitas papildina plaši iecienītie princeses stila jeb A-piegriezuma tērpi, efektīgi nāriņas un majestātiski trompetes silueti, kā arī kolonnas veida modeļi ar rotaļīgu šķēlumu. Atšķirībā no iepriekšējo sezonu kolekcijām jaunās Ingrida Bridal kleitas darinātas, korsetes daļā izmantojot īpaši vieglus un caurspīdīgus audumus, kas gaumīgi ieskauj līgavas auguma aprises, radot trauslu, bet vienlaicīgi arī izteikti juteklisku koptēlu.

Audumu izvēlē šogad dominē minimālistiska pieeja, ko raksturo atteikšanās no visa liekā. Tādējādi, lai panāktu gaisīgu viegluma efektu, kā galvenie materiāli jaunās kolekcijas kleitās tiek izmantoti tills, organza un zīds visdažādākajās to kombinācijās. No labākajiem Francijas un Itālijas saloniem nākušos materiālus raksturo nemainīgi augsta kvalitāte, ko vēl vairāk akcentē jaunākās paaudzes šūšanas tehnoloģijas. Kā ierasts, arī šogad zīmola krāšņo kleitu nosaukumi izvēlēti, iedvesmojoties no visā pasaulē labi zināmiem un skanīgiem daiļā dzimuma pārstāvju vārdiem, kas spilgti izceļ katra tērpa “personību”.

“Strādājot pie jaunās Ingrida Bridal kolekcijas, aizvien vēlējos ieturēt zīmolam raksturīgo rokrakstu un radīt izteikti greznas, svinīgas un romantiski sievišķīgas kāzu kleitas, pievienojot arī viegli jaušama jutekliskuma devu un padarot kleitas divtik īpašas. 2019. gada kolekcijā topošās līgavas varēs atrast gan pamanāmi krāšņus un koķetus tērpus, gan arī piezemēti elegantus un salīdzinoši askētiskākus kleitu modeļus, ko lieliski iespējams pielāgot jebkurām svinībām. Manuprāt, līgavas kleitai ir jāspēj paust viņas maigo un trauslo dabu, ko caurstrāvo nesatricināma pārliecība par sevi, un, šķiet, ka šajā sezonā mums to ir izdevies panākt,” komentē zīmola Ingrida Bridal dizainere Ingrīda Vaivade.

2019. gada kolekcijas kāzu kleitu modeļi: Emy, Camila, Melody, Valentina, Haley, Hilary, Leila, Demi, Ella, Karolina, Jenna, Rose, Lara, Sadie, Briella, Anastasia, Nora, Lily, Emma, Marie, Juliana, Gabriella, Talia, Selena, Adelina. Sezonas gaitā kolekciju plānots papildināt ar vēl 9 jauniem kāzu kleitu modeļiem.

Kāzu modes salons Ingrida Bridal atrodas Rīgā, Bruņinieku ielā 35. Tā galvenās vērtības jau nemainīgi ir augsta roku darba kvalitāte, gadu gaitā izkopta pieredze, oriģināli dizaina risinājumi, dabīgi un augstvērtīgi audumi, izmeklētas detaļas, plašs un mūsdienīgs tērpu sortiments, kā arī individuāla pieeja, kas katrai topošajai līgavai liek justies skaistai, īpašai un vienmēr gaidītai.

Aktuālās zīmola Ingrida Bridal kāzu tērpu, vakarkleitu un aksesuāru kolekcijas iespējams aplūkot salona mājas lapā www.ingridabridal.lv.

Leave a Comment