Kā aprēķināt savus laimīgos skaitļus numeroloģijā

Trīs nes veiksmi pašrealizēšanā – profesionāli un radoši. Darbība būs īpaši auglīga, ja tā tiks izrādīta trešajā dienā. Grūtos brīžos jāvēršas pie laimīgā skaitļa: talismans ar numuru trīs nodrošinās iedvesmas pieplūdumu, piesaistīs jums veiksmi un pasargās no nepatikšanām.

Četri veicina visu plānu īstenošanu. Ja tuvākajā laikā jūs sagaida kāda svarīga lieta, bet ļoti baidāties, ka kaut kas nenotiks, ieplānojiet to uz ceturtdienu vai mēneša ceturto dienu. Šajā laikā jūsu plāni noteikti piepildīsies, un nepārvarama vara neradīsies.

Pieci sniedz nozīmīgu palīdzību finanšu jautājumos. Ja makā kā talismanu glabājat piecu rubļu monētu, naudas plūsma jūs nekad neapbrauks. Ja jūsu kredītkartes numurā ir skaitlis pieci, tas ir laba zīme.

Seši nodrošina veiksmi visos notikumos, kas saistīti ar risku. Paļaujieties uz šo skaitli, spēlējot loteriju vai veicot ieguldījumus. Jūsu skaitliskā patrona ietekme veicinās to, ka apstākļi attīstīsies jums labvēlīgi.

Septiņi  ir gudrības simbols, tāpēc palīdz atrast izeju no mulsinošākajām dzīves situācijām. Nedēļas septītajā dienā, kā arī jebkuros datumos, kuros ir jūsu laimīgais skaitlis, intuīcija pateiks pareizo lēmumu.

Lasi arī: Akupunktūra: kā zaudēt svaru ar vienu pirksta pieskārienu

Lasi arī: Vēlmju numeroloģija: datumi un skaitļi, kad vēlmes piepildās

Astoņi nes veiksmi mīlestībā un  harmoniju ģimenes dzīvē . Randiņi, kas notikuši astotajā, radīs daudzsološas un ilgstošas ​​attiecības, un šādos datumos noslēgta laulība būs spēcīga un laimīga.

Deviņi palīdz pašattīstībā un jaunu zināšanu apguvē. Cilvēki, kurus aizbildina šis veiksmes skaits, var tikt galā ar jebkuru jaunu biznesu – paļaujieties uz deviņiem biežāk, un jūs pēc iespējas īsākā laikā apgūsit amatu, kas jūs interesē.

Laimes skaitlis mūs pavada katrā dzīves mirklī. Ja jums tas nāk nejauši – liktenis jums signalizē, ka ir pienācis brīdis pārvērst idejas realitātē un pieņemt nopietnu lēmumu.

Leave a Comment