Akupunktūra: kā zaudēt svaru ar vienu pirksta pieskārienu

Daudzi no mums vēlas zaudēt svaru, bet dažiem tas izdodas, savukārt citi nevar iegūt vēlamo formu. Izmantojot noteiktus mūsu ķermeņa punktus, jūs varat atbrīvoties no liekā svara bez diētas un fiziskās aktivitātes.

Ir daudz veidu, kā iegūt slaidu figūru, taču neviens no tiem nav universāls. Vieniem diētas nav piemērotas, jo ir veselības problēmas, savukārt citiem aktīvi sportot ir kontrindicēta. Daži cilvēki uzticas uztura bagātinātājiem un kādu laiku zaudē svaru, savukārt citi cenšas neēst pēc sešiem.

Akupunktūra pie mums nāca no Ķīnas un māca izmantot noteiktus ķermeņa punktus, lai sasniegtu savus mērķus. Šādi strādājot pie sevis, jūs varat ne tikai atgūties no daudzām slimībām, bet arī zaudēt svaru bez nogurdinošām diētām un treniņiem.

Kā tas strādā

Iedarbojoties uz konkrētām ķermeņa zonām, mēs varam atjaunot pareizu vielmaiņas procesu, no kura būtībā ir atkarīgs mūsu svars. Daudzi cilvēki saka, ka papildu kilogrami tiek iegūti nepietiekama uztura, miega trūkuma vai stresa dēļ. Bet tās ir tikai ķermeņa darba procesu pārkāpuma sekas. Ja visi orgāni darbosies nevainojami, tad varēsiet zaudēt svaru, labi aizmigt un dabiski samazināt apetīti.

Svarīgākie punkti svara zaudēšanai

Pirmais punkts atrodas aiz ausīm, vietā, kur rodas apakšžoklis. To atrast ir viegli: vienkārši ielieciet pirkstus aiz ausīm un atveriet muti. Pirms ēšanas tas jāstimulē trīs minūtes.

Lasi arī: Vēlmju numeroloģija: datumi un skaitļi, kad vēlmes piepildās

Lasi arī: Vīrietis piespieda dēlu pie sevis un raudāja, mazulis nesaprata, kas notiek, un meklēja māti

Otrais punkts atrodas netālu no ceļgala. Ja jūs saliekat ceļus un pārklājat tos ar plaukstām, tad vēlamais spiediena punkts atradīsies zem gredzenveida pirkstiem. Masējiet tos pirms gulētiešanas divdesmit minūtes. Turklāt šī metode ļauj atbrīvoties no satraucošām domām.

Trešais atrodas uz īkšķiem, uz nagu stūra ārējās daļas. Tos jāmasē vismaz trīs minūtes. Tāpat šāda masāža palīdz paaugstināt imunitāti un samazināt ēdiena uzņemšanu, samazinot apetīti. Starp citu, šis punkts ir arī noderīgs, jo tas var apturēt asiņošanu no deguna.

Šie punkti ir universāli; tos var ietekmēt pat atrodoties sabiedriskās vietās, un vingrinājumi neaizņem pārāk daudz laika. Tomēr visā jābūt regularitātei, tāpēc nevajadzētu domāt, ka liekie kilogrami pazudīs nedēļas laikā. Šī metode ietver pastāvīgu un ilgstošu ietekmi, jo ķermenim ir nepieciešams zināms laiks, lai atjaunotos un sāktu pareizi darboties.

Akupunktūra ir efektīvs veids, kā zaudēt svaru, taču neaizmirstiet par pareizu uzturu un regulārām fiziskām aktivitātēm. Uzklājot visu kompleksā, pat nelielos daudzumos, atvieglojam paši sev un paātrinam pašu procesu. Tici sev, esi pacietīgs!

Leave a Comment