Kā atbrīvoties no problēmām un kļūt laimīgākam: bagātības piesaistīšanas noslēpumi

Finanšu problēmas ir pazīstamas ikvienam. Bieži vien tieši viņi kļūst par galveno šķērsli laimei, jo materiālās grūtības rada virkni nepatikšanas citās dzīves jomās.

Lai atbrīvotos no problēmām un palielinātu labklājību, ne vienmēr pietiek ar smagu darbu. Galu galā ir daudz aktīvu cilvēku, bet tikai daži sasniedz mērķi. Tie, kuriem patiešām izdodas, nepaļaujas uz nejaušību: viņiem ir savi finanšu veiksmes piesaistīšanas noslēpumi, pateicoties kuriem viņu plāni piepildās, un nauda nonāk viņu pašu rokās. Par laimi, tagad šīs metodes vairs nav noslēpums: pilnīgi ikviens var ar tām iepazīties un izmantot savā labā.

Kā piesaistīt bagātību: Savvas Morozovas noslēpums

Savva Morozova, dzimtcilvēka, kurš vēlāk kļuva par bagātāko Krievijas tirgotāju, piemērs joprojām iedvesmo daudzus līdz šai dienai. Tomēr daži cilvēki zina, ka tirgotājs guva panākumus ne tikai pateicoties atjautībai, neatlaidībai un drosmei – viņam bija savs noslēpums, kā piesaistīt veiksmi un labklājību.

Lasi arī: Planētu tranzīti: kāda būs Venēras ietekme Lauvā no 2023. gada 5. jūnija līdz 8. oktobrim – esiet gatavi uz visu!

Lasi arī: Merilina Kerro nosauca amuletus katram Zvaigžņu zīmes pārstāvim: šie amuleti palīdzēs gūt panākumus

Tos dalīja Margarita, kuras ģimene atgriežas pie Savvas Morozovas. Slepenās zināšanas, kas tika nodotas no paaudzes paaudzē, palīdzēja tirgotāja pēctečiem saglabāt un vairot bagātību. Kad noslēpums pārgāja Margaritai, viņa nolēma to atklāt cilvēkiem, jo, kā zināms, devēja roka nekad nepieviļ.

 

Bagātības piesaistīšanas noslēpumu Savva Morozovs saņēma no svētā muļķa Prokopija. “Dieva ļaudis” vienmēr ir uzskatīti par patiesības vēstnešiem, kuri ir atvērti zināšanām, kas vidusmēra cilvēkam nav pieejamas. Tāpēc svēto muļķu runas vienmēr tika uzklausītas ar satraukumu un bailēm: viņi vienmēr runāja patiesību, un tāpēc viņiem pastāvīgi draudēja briesmas – galu galā patiesība ne vienmēr ir patīkama.

Reiz Savva Morozovs izglāba Prokopiju no sitiena. Pateicībā par to svētais muļķis atklāja tirgotājam bagātības, veiksmes un Vese***as piesaistīšanas noslēpumu, ko viņš sīki pierakstīja un nodeva glabāšanā savai sievai. Pēc tam viņam izdevās uzkrāt milzīgu kapitālu, un finansiālie panākumi viņa ģimenē nevienu neatstāja.

Noslēpums slēpjas trīs pavedienu spēka izmantošanā : sarkanā, zaļā un dzeltenā, apburtā un īpašā veidā sasieta. Katram no tiem ir savas unikālas īpašības.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment