Kā atgūt vīrieti? Ilonas Novoselovas padomi

Kā atgūt vīrieti Lauvu

Lai šīs zīmes vīrietis atgrieztos, sievietei vienkārši vajadzēs pieņemt viņa spēles noteikumus: nevajag uz viņu būt greizsirdīgiem, vienmēr paklausīt, izskatīties perfekti, ļauties visam un piekrist viņa viedoklim.

Kā atgūt vīrieti Jaunava

Jaunavas vīrieši tiek uzskatīti par seksīgākajiem vīriešiem, viņiem vienmēr ir iekšēja uguns un … noslēpums. Šādi cilvēki pamana daudz, bet runā par maz, un tāpēc viņus bieži salīdzina ar atsperi, kas saspiež, saspiež un tad pēkšņi iztaisnojas. Tieši šajā iztaisnošanas brīdī Jaunavas bieži visu pamet un dodas prom. Centieties neievest konfliktā ar Jaunavu.

Kā atgūt vīrieti Svari

Svaru vīrs visbiežāk aiziet, jo satika citu sievieti. Lai to atgrieztu, ir jānovērš sāncensis un atkal jāparādās mīļotā horizontā. Jāatceras, ka Svari ideālu meklēs visu mūžu, tāpēc parūpējies, lai viņš to atrod tevī, nevis kādā citā.

Kā atgūt vīrieti Skorpionu

Lai Skorpiona vīrietis atgrieztos, jums jāparāda viņam, ka pēc šķiršanās no viņa visa jūsu dzīve pazuda. Pastāstiet viņam, kā jūs atlaida no darba, ka jums ir maz naudas un ka esat zaudējis savas eksistences jēgu. Viņš to nožēlos un atgriezīsies.

Kā atgūt vīrieti Strēlnieku

Ilona Novoselova iesaka šīs zīmes vīrieti uztvert ar savu apņēmību un aktivitāti. Šajā gadījumā ir atļauts būt uzmācīgiem un kaitinošiem. Strēlnieks ātri aizmirsīs visas pagātnes skumjas un atgriezīsies.

Kā atgūt vīrieti Mežāzi

Mežāzim ir jāpierāda, ka pasaulē nav neviena labāka par viņu. Slavējiet viņu un sakiet komplimentus – tā jūs ātri izkausēsiet viņa sirdi. Gardas vakariņas atkal atjaunos viņa uzticību jums un beidzot uzlabos attiecības.

Lasi arī: Kā sagatavoties 2023. gada pavasarim saskaņā ar jūsu dzimšanas datumu

Kā atgūt vīrieti Ūdensvīru

Atgriezt Ūdensvīru ir ļoti grūti, bet iespējams. Ja esat gatava gaidīt un beidzot dot viņam brīvību, tad viņš ar prieku atgriezīsies pie jums un viss turpināsies tādā pašā garā.

Kā atgūt vīrieti Zivis

Tikai viena lieta palīdzēs atgriezt Zivju vīrieti: pacietība. Ir svarīgi saprast, kas viņu pamudināja jūs pamest. Jums jākļūst par īstu psihologu, lai izprastu tevi pametušo Zivju vīrieša jūtas, un tev ļoti ilgi būs jāiedziļinās viņa iekšējās pretrunās.

Pēc ekstrasenses Ilonas Novoselovas domām, jebkura sieviete var atgriezt vīrieti. Galvenais, ka galu galā attiecības pārī uzlabosies un viss būs labāk nekā līdz šim. Mēs vēlam jums mīlestību!

COMMENTS

Leave a Comment