Kā atpazīt lāstus un atbrīvoties no negatīvās enerģijas ietekmes

Arī slimības var izārstēt, bet to plūsma ir vienkārši bezgalīga. Kā saka, viena lieta pēc otras. Tas var turpināties mēnešus vai pat gadus. Ja jūs pastāvīgi slimojat vai šad un tad kaut kas satrauc, mēģiniet meklēt palīdzību ne tikai pie ārstiem, bet arī pie dziedniekiem, burvjiem, ezotērikas jomas ekspertiem.

Vēl viena lāstu pazīme var būt pastāvīga kļūme . Tie ietver neveiksmes mīlestībā, problēmas ar darbu, naudas zaudēšanu. Šādu problēmu var būt ļoti daudz, un tās pastāvīgi aizstāj viena otru.

Ja kaitējums tika nodarīts, lai sabojātu attiecības , starp mīļotājiem parādās pastāvīgi strīdi un konflikti. Ja no tā nevar izvairīties, tas var norādīt uz lāstiem. Pat attiecībās, kas bijušas nolādētas vai ar ļaunām acīm, var parādīties spontānas nodevības, bezcēloņa greizsirdība utt.

Bieži vien pastāvīgi murgi un bezmiegs norāda uz lāstiem. Miega problēmas ir lāstu enerģijas rezultāts. Un cilvēkam var zust interese par dzīvi, parādīties domas par pašnāvību, kā arī vēlme strādāt un attīstīties.

Lasi arī: Vai attiecībām ir nākotne? Vienkāršs numeroloģisks aprēķins

Lasi arī: 6 amuleti ģimenes laimei un labklājībai: šie amuleti neliks vilties un dāvās patiesu veiksmi

Ko darīt, ja jums ir lāsti

Ticīgajiem vispirms vajadzētu apmeklēt templi, izsūdzēt savus grēkus, pieņemt dievgaldu. Jūs varat iziet nosodījumu, iesvētīt dzīvokli vai māju. Ja ir svētais ūdens. Jums jāsāk to dzert katru dienu. Svarīgi ir arī visu māju apkaisīt ar svētīto ūdeni. Ir arī svarīgi atcerēties, ka lūgšanas palīdz atbrīvoties no problēmām. Tā Kunga spēks ir bezgalīgs, un jūs to varat sajust. Galvenais, lai tava ticība nezaudētu.

Varat arī sazināties ar ezotērikas jomas speciālistiem . Dažreiz to ir daudz vieglāk izdarīt, nekā mēģināt to salabot pats. Galvenais, lai šī persona tiktu verificēta, jo var sastapties ar krāpniekiem.

Jūs varat mēģināt pats novērst lāstus.

Neaizmirstiet arī, ka jūs varat pasargāt sevi no lāstiem, ja izmantojat pareizos amuletus. Piemēram, sudraba rotaslietu enerģija var būt ļoti noderīga. No akmeņiem jāpievērš uzmanība tādiem amuletiem kā obsidiāns, melnais kvarcs, kaķa acs.

COMMENTS

Leave a Comment