Kā dusmojas katras zodiaka zīmes pārstāvis

AUNS

Šie cilvēki dusmās ir bīstami. Kad viņi dusmojas, tad skaļi kliedz un var Jums mesties virsū arī ar kulakiem! Tā ir neticami aizraujoša izrāde, ja Tu stāvi kilometrus piecus no šī notikuma epicentra, taču Auni arī visnotaļ ātri mēdz “atdzist”!

VĒRSIS

Vērsis nav vardarbīgs, taču, ja reiz Tu viņu esi izvedis no pacietības, tad viņš dusmosies ļoti ilgu laiku. Šajā laikā pļauku dabū visi, kas viņiem trāpās pa rokai, apturēt viņus ir gandrīz neiespējami!

DVĪŅI

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji dusmās var vien izmest kaut ko apvainojošu, bet kliegt viņi nekliegs un arī ar rokām nevicināsies – izkliegs pāris reizes kaut ko indīgu un apklusīs!

VĒZIS

Vēži dusmojas iekšēji. Ja par dusmu iemeslu nav bijis cilvēks, bet gan kaut kas cits, tad Jūs vispār nesapratīsiet, ka Vēzis dusmojas. Vienīgais, kas liecinās par to, ka viņā ir dusmas, varbūt būs nedaudz sarkanīgā sejas krāsa, taču pēc tam Vēzis atgriezīsies normālā stāvoklī, taču, ja Vēzi būs nokaitinājis kāds cilvēks, tad viņš vienkārši atriebsies – nekādas “vētras” un kautiņi!

LAUVA

Reizēm Lauvas dusmojas tāpat vien, viņas rūc un atgādina visiem, ka viņas ir karaļi! Dusmojas viņas tad, kad kaut kas nav tā, kā viņas gribētu, tātad diezgan bieži! Labākais veids, kā Lauvu nomierināt – atzīt to, ka Tev nav taisnība un palūgt piedošanu!

JAUNAVA

Jaunavām mēdz būt niknuma lēkmes. Ja Tu viņu pamatīgi sadusmosi, tad Tev jārēķinās ar sekām, jo viņa izdarīs  ko tādu, lai Tu reizi pār visām reizēm atcerētos, kas draud, ja sanikno Jaunavu. Viņas tur neko nevar padarīt – pilnībā padodas dusmām, kliedz uz visu un visiem!

SVARI

Svari ir diplomātiski un, izjūtot dusmas, viņi cenšas tās paturēt sevī. Viņi var tajās dalīties ar saviem radiniekiem un tuvajiem cilvēkiem, bet arī tikai ļoti retos gadījumos, jo šie cilvēki prot sevi turēt rokās!

SKORPIONS

Skorpioni dusmojas uz iekšu, izjūtot neticamu emociju vētru. Skorpiona dusmu vaininiekus gaida briesmīga nākotne un nebeidzama atriebība. Lai noņemtu no sevis šo lāstu, Tev vienkārši no visas sirds jālūdz viņiem piedošanu!

STRĒLNIEKS

Strēlnieki dusmu brīdī runā to, ko domā. Strīda laikā viņi noteikti rokas nepalaidīs, bet gan vienkārši pateiks visu oponentam tieši sejā. Tāpat vajadzētu piemetināt, ka Strēlnieki ne visai labi prot kontrolēt savas emocijas.

MEŽĀZIS

Kad dusmoties sāk šie cilvēki, tad viņi sāk histēriju un attiecību skaidrošanu. Tas ir diezgan aizraujoši, tomēr necentieties viņiem to izrādīt, savādāk uzreiz dabūsiet pa seju vai muguru!

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīri dusmojas ļoti gudri. Viņiem dusmas ir ļoti vērtīgas, jo provocē viņus uz pašanalīzi un dziļām domām. Viņi ieiet sevī un atgriežas tikai pēc diezgan ilga laika perioda!

ZIVIS

Zivis izjūt ļoti lielu emociju virpuli, kad dusmojas. Vispirms viņi iesildās, pēc tam dusmojas un beigās ir “sprādziens”. Tas var izpausties ļoti dažādi, jo patiesā šīs zodiaka zīmes pārstāvja daba nepakļaujas loģikai!

Leave a Comment