Kā iemācīt bērnam iet uz podiņu 3 dienu laikā. Tas tiešām strādā!

0dab796d888f603117e91dcfb4b840cc_content_potty_training_reset

Kad bērni piedzimst, mēs viņiem uzvelkam autiņbiksītes un šādā veidā atvieglojam dzīvi gan viņiem, gan sev pašiem. Tas strādā kādu laiku, bet pienāk brīdis, kad visiem vecākiem jāsāk mācīt bērnam iet uz podiņa.

Visi vecāki, domājams, piekritīs, ka laiku pa laikam gadās arī pa kādai “avārijai”. To biežums katram bērnam var būt atšķirīgs, bet nav pamata uztraukumam, ja mazajam vienkārši ir grūti pielāgoties. Tas ir pavisam jauns dzīvesveids.

Rezultāti beigās attaisno pieliktās pūles, bet kāpēc pieradināšanai pie podiņa ir jābūt grūtai? Jau tik daudzus gadsimtus bērniem ir mācīts iet uz podiņa,  un par laimi ir izdomāts jauns un ērtāks risinājums.

Lasi arī: Kādas rotaļlietas dāvināt bērnam jeb TOP 5 interesantākās dāvanas

Labākais ir tas, ka ar šo metodi radināšanas process ilgst tikai trīs dienas. Varbūt izklausās pārāk labi, lai būtu patiesība, bet Lora Jensena savā grāmatā “3 Day Potty Training” (Radināšana pie podiņa trīs dienās) skaidro, ka šai pieredzei nemaz nav jābūt tik grūtai, tomēr vecākiem ir jābūt gataviem – lai arī tikai trīs dienas, bet tās prasīs intensīvu darbu.

Šķirsti tālāk, lai uzzinātu kā bērnam 3 dienu laikā iemācīt iet uz podiņa:

Leave a Comment