Kā ieprogrammēt savu veiksmi: 10 veiksminieka pazīmes

5. Mīl savu darbu. Veiksmīgs cilvēks neprot un nemēģina kāpt pa karjeras kāpnēm ar “vajadzētu” domāšanu. Viņam patīk darīt to, kas viņam patīk, iedziļinās tajā, kas ir interesants un izdevīgs, nododas darbam, kas sniedz ne tikai naudas, bet arī garīgu gandarījumu. Tam vienmēr seko atzinība, cieņa un labklājība. Tas viņu nostāda vadībā. Šāds cilvēks savu darbu neuztver kā smagu darbu, viņam tā ir spēle. Tas, kurš ir iemīlējies savā darbā, noteikti kļūs par labāko speciālistu. Un šajās sacīkstēs nav gala punkta.

6. Netērē savu dzīvi aizvainojumam un šaubām. Laimīgs cilvēks cenšas neuzkavēties tur, kur “sāp”, “tumši”, “slikti”. Viņš zina, kā saglabāt ticību sev labākā un pozitīvākā noskaņojumā, tāpēc, parādoties pirmajiem izmisuma simptomiem, viņš patstāvīgi kāpj gaismā.

Lasi arī: Numeroloģija: kā noskaidrot veiksmīgākos dzīves periodus pēc dzimšanas datuma

Lasi arī: Numeroloģija: kā aprēķināt savas bīstamās dienas

7. Skatās uz pasauli caur optimisma prizmu. Laimīgs cilvēks dzīvo dzīves gaišajā pusē. Viņš izskatās jaunāks par saviem gadiem, izceļas ar atvērtu un draudzīgu izskatu. Neviens balsī nedzirdēs histēriskas notis. Viņš vienmēr izstaro laimi, mierīgumu un pārliecību, jo viņa domas nodarbina tikai pozitīvas domas.

8. Ir plāns A, B, C, D un I.  Veiksmīgs cilvēks būvē nevis vienu plānu, bet vairākus uzreiz. Un viņi visi ir labi. Neveiksmes situācija šajā gadījumā ir pilnībā izslēgta, jo lai arī kas dzīvē notiktu, lai kāds ceļš būtu jāiet, vienmēr ir iespēja uzvarēt.

9. Nedomā par veiksmi. Veiksmīgā cilvēkā dzīvē ir pretējais. Viņš ir pārsteigts, kad viņam pienāk veiksme, pat ja dzīvē ir kāds neveiksmes brīdis, jo viņš zina: “viss, kas tiek darīts, ir uz labu.” Un šī pozitīvā attieksme piesaista vēl vairāk veiksmes.

10. Attīsta intuīciju. Šajā biznesā laimīgam cilvēkam nav līdzinieka. Dzīvesprieks ļauj viņam pieņemt visu, kas viņam ir, ieskaitot sevi un savu intuīciju. Iekšējā balss viņam ir drošākais ceļvedis dzīvē.

Savu stipro un vājo pušu apzināšanās  jau ir puse no ceļa uz labklājību un panākumiem dzīvē. Mēģiniet izmēģināt laimīgā lomu, un jūs noteikti mainīsit savu dzīvi uz labo pusi. Parūpējies par sevi.

Leave a Comment