Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2022. gada 19. līdz 25. decembrim

Decembris pamazām nonāk pie sava loģiskā noslēguma. Sākas gada priekšpēdējā nedēļa, tāpēc visiem, kas vēl nav sagatavojušies svētkiem, labāk ķerties pie tā. Šajā jautājumā jums palīdzēs zvaigžņu pētnieku padomi.

Pēc prognozēm, nedēļa būs ļoti veiksmīga darbiem un karjerai, pareizas psiholoģiskās attieksmes iegūšanai.

Pēdējais būs iespējams, pateicoties Jupitera pārejai uz Auna zīmi, kā rezultātā mūsu apziņa “paātrināsies”. Šīs ir ļoti labas ziņas gada nogalei.

Daudzi no mums spēs uzveikt savus iekšējos dēmonus, jo šonedēļ būs arī Ursida plūsmas virsotne. Vārdu sakot, beidziet sēdēt un gaidīt brīnumu. Ir pienācis laiks radīt sev labvēlīgus apstākļus.

Auns

Zvaigžņu pētnieki Auniem, laika posmā no 19. līdz 25. decembrim, ļoti iesaka parūpēties par savu veselību.

Šis ir lielisks periods labsajūtas procedūru uzsākšanai un savu pašreizējo paradumu banālai analīzei.

Vese***as un laba garastāvokļa zaudēšanai ir vismaz seši iemesli . Ja Auns vēlas iesākt jauno gadu pareizi, viņiem būs jāsāk atbrīvoties no ieradumiem, kas grauj veselību un atņem optimismu. Garastāvokļa svārstības, visticamāk, beigsies šonedēļ.

Auns kļūs stabilāks, stiprāks un izturīgāks.

 

Vērsis

Vērsim vajadzētu mēģināt noskaidrot galvenos neveiksmju un nepatikšanas pievilināšanas iemeslus. 2022.gads ir jāpavada tā, lai noteikti nebūtu žēl, ka velti iztērēts laiks.

Lasi arī: Indijas zēns atkal vērsās pie Zemes iedzīvotājiem, drīz piepildīsies jauns pareģojums

Šis ir piemērots laiks pašpārbaudei, visaptverošam darbam ar sevi un savas mājas pārveidošanai. Labvēlīgais Jupiters palīdzēs Vērsim izlīgt ar ienaidniekiem un mīļajiem, ar kuriem viņi nesen sastrīdējušies.

Nav labāka laika ģenerāltīrīšanai, mājas darbiem un rūpēm. Tas ir arī labs laiks, lai iepirktos, bet ne 21. decembrī – saulgriežu dienā.

 

Škir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm 

Leave a Comment