Kā izvairīties no rudens depresijas: padomi saskaņā ar tavu Zvaigžņu zīmi

Lauva

Lauvām nav jēgas izbēgt no skumjām, jo ​​šī zvaigznāja pārstāvji vienkārši netiks novērsti no šādiem sīkumiem. Viņu misija ir atbalstīt tos, kurus pārņem depresija, izmisums un liesa. Ar intīmām sarunām, darbu un izklaidi laiks paies vēja spārniem, un būs laiks izrotāt Ziemassvētku eglīti Jaunā gada brīvdienām.

Jaunava

 Aktīvs darbs palīdzēs Jaunavām novērst prātu no skumjām. Zvaigžņu eksperti iesaka atcerēties grandiozu plānus un mērķus, kas vēl nav sasniegti. Rūpīgs darbs aizņems jūsu brīvo laiku, neatstājot nekādu iespēju depresijai. Jaunavas, kurām vasarā nebija laika doties atvaļinājumā, var atteikties no darba un doties uz siltajām zemēm vai slēpošanas kūrortu, lai lietderīgi pavadītu laiku un atgrieztos ar sparu un pozitīvismu.

Svari

Maz ticams, ka rudens Svariem nesīs negatīvas emocijas. Šī zvaigznāja pārstāvji ir pieraduši atrast harmoniju it visā un  izbaudīt pat sīkumus. Svari labos laikapstākļos varēs uzņemt lieliskas fotogrāfijas un lietainā vakarā veltīt laiku savai mīļākajai grāmatai un filmai, kuru lasīšana un skatīšanās ir atlikta uz nenoteiktu laiku.

Skorpions

Rudens sākums ir lielisks laiks atvaļinājumam. Zvaigžņu eksperti iesaka Skorpioniem doties atvaļinājumā, lai izbaudītu samta sezonu attālos piejūras kūrortos. Tiem, kuri nevar paņemt ilgu pārtraukumu, vajadzētu pievērst uzmanību mājsaimniecības darbiem un novirzīt enerģiju remontam  vai pārkārtošanai. Komforta radīšana savās mājās būs lieliska izmisuma novēršana.

Strēlnieks

Strēlniekam noderēs īss vieglu skumju periods. Tikšanās ar īstiem draugiem, kuri precīzi zina, kā uzmundrināt šī zvaigznāja pārstāvjus, palīdzēs jums pēc tam atpūsties. Rudenī Strēlnieks varēs baudīt romantiku, dodoties uz randiņiem brīvā dabā un apbrīnojot krītošās zvaigznes ar savu otro pusīti.

Lasi arī: Dārza darbu kalendārs no 2023.gada 10.-18. septembrim: ja vēl neesat paspējuši novākt sīpolus, tad tam ir laiks

Lasi arī: Šiem Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem ir spēcīgi zaļie īkšķīši

Mežāzis

Maz ticams, ka Mežāžiem būs brīvs brīdis skumjām, taču rudens ir mānīgs un var saņemt gūstā citos veidos. Mežāžus var nomierināt saaukstēšanās, un tad ilgām pēc vasaras pievienosies dusmas un apātija nespējas aktīvi strādāt dēļ. Rudens sākumā šī zvaigznāja pārstāvjiem jāpievērš uzmanība  imūnsistēmas stiprināšanai, lai mierīgi pārietu slimību sezonai.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs palīdzēs izvairīties no rudens liesas, gatavojoties dažādiem notikumiem. Drauga vai radinieka dzimšanas diena, Jaungada tēla pārdomāšana, jaunu ideju meklēšana un iedzīvināšana – tas viss radīs pozitīvas emocijas. Jaunas idejas nedrīkst palikt nerealizētas, jo rudens ir radošu veiksmes laiks , kas nozīmē, ka Ūdensvīriem izdosies gūt panākumus un izvairīties no slikta garastāvokļa.

Zivis

Jutīgajām Zivīm rudenī neklājas viegli, jo viņu galvās nemitīgi iezogas skumjas domas, kas neļauj pievērsties darbam un pozitīvajam. Zivis, pēc zvaigžņu ekspertu domām, izglābs pilnīga iegrimšana jaunā projektā. Tas ne vienmēr ir jaunums darbā: Zivis var atrast aizraujošu hobiju, nodarboties ar sportu un pārveidot savu izskatu. Tas viss palīdzēs tikt galā ar sliktu garastāvokli pat mākoņainākajā un aukstākajā rudens vakarā.

Rudens ir brīnišķīgs laiks, un jums nevajadzētu to nodot sliktam garastāvoklim. Noderīgi paņēmieni palīdzēs atbrīvoties no trauksmes un uzlabos garastāvokli .

Leave a Comment