Kā izveidot dārza instrumentu organizatoru

 

Nav pārsteidzoši, ka ārzemju dārznieki savā darbā instrumentu glabāšanai izmanto dārza organizētāju, bez kura viņi reti iztiek. Mums tādi triki vēl ir jaunums. Tomēr tos var veiksmīgi izmantot arī šeit. Izgatavot no tā, kas ir pa rokai.

Mobilajam organizatoram varat izmantot ķerru. Protams, saimniecībā ir arī viens šāds. Kā pēdējo līdzekli varat paņemt saliekamos ratiņus no kaimiņiem vai draugiem.

Tagad jums būs nepieciešama viena liela kaste, kas jānostiprina ratu apakšā, kā arī pāris mazi groziņi galvenās kastes iekšpusē, lai turpmāk visi nepieciešamie instrumenti, sēklas un citas lietas, kas nepieciešamas dārzā, var ērti sakārtot.

 

Lasi arī: Lūk, kā audzēt svaigus garšaugus un dārzeņus pat ārpus sezonas! Visi lūgs jūs dalīties noslēpumā!

Lasi arī: Kāpēc rodas vēlme braukt uz laukiem?

Jums būs jāatrod un jāpiekar konteiners ar īpašu rokturi uz šķērsstieņa. Tādā veidā organizatorā būs vēl vairāk vietas. Uz šķērsstieņa var piekārt arī kausu augu laistīšanai. Vai arī varat izdomāt kaut ko savu.

Šis organizators ar visu nepieciešamo ir viegli pārvietojams, viegli saliekams un arī daudzfunkcionāls. Kastīšu vietā šeit var ielikt spainīti un cimdus ar sēklām. Jums nekas nav jānēsā ne rokās, ne uz muguras. Ērti!

 

Protams, kāds necentīsies un nesīs instrumentus spainī vai pat tikai rokās, vecmodīgi. Rezultātā zaru šķēres kaut kur pazūd, vai sēkliņas ieliek neskaidrā vietā, vai nez kāpēc sāp mugura… Bet daudz vienkāršāk ir uzbūvēt tādu palīgu, ar kuru viss nepieciešamais vienmēr būs pie pa rokai.

Leave a Comment