Kā izvēlēties amuletu pēc dzimšanas datuma

Gaisa zīmes: Dvīņi, Svari, Ūdensvīrs. Ideāls talismans-amulets ir vēja zvani, jo tā ir tieši saistīta ar gaisa masu kustību. Bet arī kā aizsardzībai un enerģijas fona izlīdzināšanai varat izmantot sapņu ķērāju. Svarīgi pasākumi ir nepieciešami, lai ķērājs būtu uzlādēts ar sava saimnieka enerģiju un tiešām darbotos, nevis kalpotu tikai kā interjera dekorācija. Šis spēcīgais amulets var piesaistīt pravietiskus sapņus, uzlabo veselību, miega spēku un labsajūtu.

Ūdens zīmes: Vēzis, Skorpions, Zivis. Šo cilvēku amulets ir universāls – tas ir ūdens. Lai pasargātu sevi, viņiem jāiet dušā, vizualizējot, kā viss uzkrātais negatīvisms tiek izskalots kopā ar ziepju putām. Guļamistabā vai blakus darba vietai noder strūklaka, ziedu vāze (un iekšā ūdens), akvārijs. Var izmantot arī gleznas: ainava, kurā mākslinieks attēlojis ezeru ziedos, kļūst par talismanu tiem, kas dzimuši zem ūdens zvaigznājiem. Tomēr jums jābūt uzmanīgiem ar attēliem.

Protams, šim sadalījumam ir tikai ieteikumu raksturs. Tas nenozīmē, ka, piemēram, Ūdens stihijas cilvēkiem nevajadzētu mājās aizdegt sveces, bet gaisa cilvēkiem – mežā staigāt. Dzimšanas datums jums to vai citu amuletu stingri nepiesaista, jo joprojām ir jautājums par personīgajām vēlmēm. Bet kopumā bioenerģētika labāk reaģē uz tai piemēroto ietekmi pēc dzimšanas datuma. Kur Lauva ar uguni izdzīs negatīvismu, tur mīkstākas Zivis to noskalos ar ūdeni. Gaisa Ūdensvīram ir vieglāk strādāt nevis ar ārējiem, bet gan iekšējiem spēkiem – padzinuši bezmiegu, savienojot ar lietu intuīciju un pravietiskus sapņus. Zemes Jaunavai ir svarīgi stingri nostāties uz kājām un viņai ir laba Vese***a, un pārējo viņa sasniegs pati – amulets tikai virzīs viņas centienus pareizajā virzienā.

 

COMMENTS

Leave a Comment