Visi Mēness un Saules aptumsumi 2023. gadā

Aptumsumi ir viena no gada bīstamākajām dienām. Zvaigžņu eksperti aicina iepazīties ar četriem aptumsumiem, kas notiks 2023. gadā. Tie var atstāt neizdzēšamas pēdas pasaules vēsturē un mūsu katra dzīvē atsevišķi.

Centieties savas lietas vienmēr plānot iepriekš, izvērtējot izredzes gūt panākumus konkrētajā jomā, vadoties no tā, kādi notikumi ir aktuāli konkrētajam periodam. Ir pienācis laiks uzzināt visu par Mēness un Saules aptumsumiem.

20. aprīlis – gredzenveida pilnīgs Saules aptumsums

Pirmais aptumsums būs pilns saules. Tas ir ļoti bīstams notikums, jo Mēness pilnībā iekļūs Saules diskā, taču, tā kā tas atrodas relatīvā attālumā no Zemes, tā disks nespēs pilnībā nosegt Sauli. Šādi aptumsumi ir ļoti neparedzami.

Mēness un Saule atradīsies Vērša zīmē, tāpēc aptumsums 20. aprīlī skars uzreiz vairākas jomas – mājas darbus, finanses, darbu un veselību. Kurā no tām mums būs jāsastopas ar grūtībām, precīzi pateikt nevar. Iespējams, kādam uzreiz būs problēmas visos virzienos.

Kas attiecas uz pasaules notikumiem, tad visam, kas notiks šajā dienā, būs duāls raksturs. Notikumu, kas risināsies šajā dienā, sekas nebūs ilgstošas.

5. maijs – nepilns mēness aptumsums

Mēness aptumsums notiks divas nedēļas pēc Saules aptumsuma. Tas pāries Skorpiona iespaidā. Ūdens stihijas likums nozīmē, ka šī aptumsuma sekas būs jūtamas vairākus mēnešus. Tos var paslēpt, tāpēc zvaigžņu eksprti iesaka būt īpaši uzmanīgam visas dienas garumā.

Lasi arī: Radi komfortu un piesaisti veiksmi atbilstoši savai zvaigžņu zīmei: vislabākie aromāti mājām atbilstoši jūsu stihijai

Šī ir nodevības, maldināšanas, krāpšanas diena. Zvaigžņu eksperti stingri iesaka 5. maijā netērēt naudu, neielaisties avantūrās un nekādā gadījumā netaisīt sev ienaidniekus. Ja kādam šajā dienā šķērsojat ceļu, šī persona var ilgi turēt naidu pret jums. Vēlāk viņš var mēģināt tev atriebties. Pat šajā dienā saasinās greizsirdība, tieksme pēc manipulācijām.

Globālā līmenī aptumsums liks melot daudziem laikrakstiem, izdevumiem un žurnāliem. Ticēt ziņām šādā dienā noteikti nebūs labākais lēmums.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment