Kā Jaunais Mēness 2019. gada 5. aprīlī ietekmēs Zodiaka zīmes – izmanto šīs dienas enerģiju!

Vēzis

Jaunā Mēness ietekme parādīs Vēzim personīgo dzīvi un visas ar to saistītās grūtības. Astrologi iesaka 5. aprīlī tikt skaidrībā sarežģītās attiecības, noteikt pareizās prioritātes un nemēģināt uzreiz sekot abiem zaķiem. Šajās dienās laulības priekšlikums var būt impulsīvs akts, bet, ja mīlētāji ir pārliecināti par savām jūtām, Visums noteikti palīdzēs viņiem kopā pārvarēt visas grūtības ceļā uz personīgo laimi.

LASI ARĪ: 6 zodiaka zīmes, ar kurām ir visgrūtāk manipulēt!

Lauva

Lauvas jaunajā Mēnesī varēs iekarot savu Everestu, bet tām jāatceras, ka slavas stari var ne tikai sildīt, bet arī apdedzināt. Konkurenti šajā laikā visticamāk nebūs priecīgi par Lauvu, tāpēc šīs zīmes karaliskajiem pārstāvjiem ir jāspicē savas ausis. Aiz šīs uzvaras noteikti būs jaunas, kas nozīmē, ka jums nevajadzētu izstiept atpūtu. Pēc pāris dienām jūs varat sākt jaunus vērienīgus projektus.

Jaunava

Jaunavām jaunais Mēness var radīt nopietnas problēmas, kad viņiem ir jāpieņem svarīga izvēle. Iespējams, ka viņām būs pienācis laiks upurēt kaut ko, lai darītu to, kas ir ļoti svarīgi šajā dzīves posmā. Jaunavām nevajadzētu saskumt, jo liktenis bieži pārbauda cilvēkus, pārbauda tos, lai pārliecinātos par spēku, kā arī apbalvotu uzvarētājus lielā veidā.

Svari

Astrologi iesaka Svariem Jaunā Mēness dienā neizvairīties no viņu pienākumiem un nemēģinātu strādāt ar pusi spēku. 5. prīlī aktivitāte būs lieliska iespēja uzvarēt tuvākajā nākotnē, un iegūtais impulss neļaus spert soli prom no mērķa. Atbrīvojieties no šaubām un nemokiet sevi, cenšoties izdarīt pareizo izvēli, palīdzēs mīļoto padomi.

LASI ARĪ: Retrograda Saturns no 2019. gada 30. marta līdz 17. septembrim: sagaidāma negatīva ietekme!

Skorpions

Jauns Mēness Skorpioniem – lieliska iespēja izveidot personīgo dzīvi. Tiem, kas jau ir attiecības, ir pienācis laiks atrisināt ar ģimeni un mājām saistītos jautājumus. Nav izslēgts, ka šajā dienā Skorpions pieņems lēmumu par pārvietošanu vai remontu, kas palīdzēs uzturēt komfortu viņu ģimenes ligzdā. Tiem, kas meklē jaunu partneri, jaunā Mēness dienā smaidīs veiksme.

Strēlnieks

Strēlnieki jaunā Mēness dienā varēs piepildīt savas lolotākās vēlmes vai nostāties uz ceļa to sasniegšanai. Auna zvaigznājs sniegs pārliecību un spēku, lai viegli pārvarētu šķēršļus ceļā uz mērķi. Turklāt piektdien būs lieliska iespēja atvairīt manipulatorus un pastāvīgi izslēgt viņus no savas dzīves.

Mežāzis

Astrologi iesaka Mežāzim kādu laiku atstāt konservatīvismu un mēģināt paveikt kaut ko neparastu. Reizēm problēmas ir vieglāk atrisināt, ja jūs risināt šo problēmu nevis tradicionālā veidā, bet atrodat nepilnības un viegli atbrīvojieties no cita šķēršļa, kas neļauj jums baudīt dzīvi.

LASI ARĪ: Astroprognoze 2019. gada aprīlim – sagaidāms ļoti produktīvs mēnesis!

Ūdensvīrs

Ūdensvīram netraucēs meditācija, atjaunos garīgo līdzsvaru. Jaunā Mēness dienā viņi varēs skatīties savām bailēm acīs un saprast, ka viņi lielā mērā pārspīlē savas problēmas. Daudzas no tām var atrisināt ar pozitīvas domāšanas palīdzību. Labs garastāvoklis un vēlme uzlabot savu dzīvi saņems papildu atbalstu Jaunā Mēness dzimšanas dienā.

Zivis

Zivis dažkārt mēdz iet ar plūsmu, nemēģinot mainīt apstākļus. Jaunā Mēness dienā viņām vajadzētu apgriezties un neļaut apstākļiem kontrolēt tavu dzīvi. Atbildīgie lēmumi, ko pieņēmuši paši, var ātri sasniegt vēlamo, kā arī atbrīvoties no manipulatoriem, “parazitējošus” uz izpalīdzīgajām Zivīm, un atņemšus viņām laiku un pūles.

avots: dailyhoro

Leave a Comment