Kā jūsu dzimšanas datums ietekmē jūsu panākumus darbā, naudā un mīlestībā?

Bioenerģētikas un numeroloģijas jomas speciālisti ir pārliecināti, ka mūsu dzimšanas datumam ir liela nozīme. Tam ir izšķiroša nozīme liktenī, kā arī ietekmē panākumus dažādās dzīves jomās.

Sākumā jums būs jāveic numeroloģisks aprēķins pēc dzimšanas datuma. Jums vienkārši jāsaskaita visi datuma cipari. Piemēram, ņemsim 01/18/1997: 1+8+0+1+1+9+9+7= 36. Jums vajadzētu iegūt skaitli, kas atrodas diapazonā no 1 līdz 9, tāpēc saskaitiet to vēlreiz: 3+6=9. 9 ir skaitlis, pēc kura jūs varat  uzzināt daudz par savu likteni. Atliek tikai to atšifrēt.

Vieninieka ietekme

Darbs: cilvēki ar šādu likteņa skaitu labi darbojas komandas darbā. Viņiem patīk strādāt plecu pie pleca ar kādu. Viņiem patīk sazināties ar klientiem, pārdot un risināt sarunas. Viņiem bieži ir aktīva dzīves pozīcija un milzīgs spēks un pacietība.

Nauda: cilvēkiem ar šādu likteņa skaitu ļoti patīk tērēt naudu. Bieži vien viņi ir pārlieku dedzīgi, tāpēc iekrīt parādos. Tie ir tie paši cilvēki, kuri pelna un tērē vienlīdz labi.

Mīlestība: Tie ir ļoti mīloši cilvēki. Vienība padara tos burvīgus, harizmātiskus un diezgan patīkamus. Šādi cilvēki ir labi ģimenes vīrieši, jo viņi necenšas vilkt segu pār sevi. Viņos nav egoisma, bet ir infekcioza dzīves mīlestība, kuras dēļ viņiem ir daudz draugu un vienmēr ir iespēja atrast spēcīgu mīlestību.

Lasi arī: Mehdi Ebrahimi Vafa padalījās ar prognozi visām zvaigžņu zīmēm, jūlija beigas solās būt karstas

Lasi arī: Sieviešu zvaigžņu zīmju pārstāves, pēc kurām vīrieši pēc šķiršanās “slāpst”.

Divnieka ietekme

Darbs: cilvēki ar šādu likteņa numuru izceļas ar skrupulozi, pārdomātu pieeju jebkuram biznesam. Par to viņus novērtē kolēģi un priekšnieki. Deuces paspārnē dzimušie labi veic sarežģītu intelektuālo darbu, taču neatteiksies arī no fiziska darba. Viņi nebaidās no šķēršļiem. Viņiem vajag tikai nedaudz laika un brīvības.

Nauda: divi padara cilvēkus apdomīgus un ļoti apdomīgus. Viņi aizņemas reti, kā arī cenšas neaizdot. Viņi visus pirkumus veic stingri saskaņā ar grafiku, piešķirot nepieciešamo līdzekļu apjomu.

Mīlestība: saprasties ar šiem cilvēkiem var būt ārkārtīgi grūti. Tie dažreiz ir nepanesami garlaicīgi, bet uzticami. Viņu vidū bieži vien ir intraverti, noslēgtas personības, kas vēlas pabūt vienatnē un baudīt vientulību. Ar viņiem nebūs viegli atrast kopīgu valodu, taču, ja to darīsit, laime personīgajā dzīvē jums ir garantēta.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment