Kāds ļaunais gariņš jūs esat saskaņā ar Zvaigžņu zīmi

Šajā  rakstā Zvaigžņu zīmes pārstāvji tiek salīdzināti ar mitoloģiskajiem varoņiem. Šī salīdzinājuma pamatā ir zvaigznāju tēlu salīdzinājums ar mītu, pasaku un seno leģendu tēliem.

Katras Zvaigžņu zīmes būtība meklējama filmu tēlos, pasaku un grāmatu varoņos. Šoreiz zvaigzņu eksperti nolēma likt zvaigznāju analoģiju ar slāvu ļauno garu pārstāvjiem. Uzzini, kāds ļaunais gars tu esi pēc sava zvaigznāja!

Auns

 

Auns ir čūska Goriničs. Šis pasaku trīsgalvainais varonis ir tikpat nemierīgs: viņš vai nu mēģina nodedzināt ciematu, vai arī uzvar varoni. Uguns, ko viņš izsmidzina sev apkārt, ir līdzīga Auna enerģijai – ja viņš kaut ko dara, viņam acīs deg gaisma. Tirānisks, vienmēr visu zina labāk par citiem. Viņš nav pieradis uzklausīt citu cilvēku padomus – jo viņam pašam ir trīs galvas!

Vērsis

 

Vērsis ir Mājas gars. Viņš arī rūpējas par savām mājām un ļoti nepatīk, ja kāds bez atļaujas iebrūk viņa personīgajā telpā. Aprēķinošs un praktisks viņš vienmēr pabeidz darbu līdz galam. Viņam patīk garšīgi paēst un brīvajā laikā dzenāt mājas iemītniekus.

Lasi arī: Bagātības numeroloģija: kā aprēķināt finanšu kodu un ko ar to darīt

Lasi arī: Izvēlies attēlu un uzzini, kas tevi sagaida 2023. gada jūlijā

Dvīņi

 

Dvīņi atbilst Meža vecim. Viņš spēj pārliecināt, apburt, pakļaut un uzspiest savu viedokli. Viņu visu laiku klausīties ir vienkārši neiespējami. Dažreiz no viņa runām gribas skriet dziļāk mežā un tur apmaldīties, nebaidoties, ka noķers šausmīgais Čūska Goriničs.

Vēzis

 

Vēzis ir Kikimora. Šī ir laipna dvēsele, bet pārāk jūtīga un emocionāla. Jebkura iemesla dēļ viņa skrien pie Meža veča, lai viņš viņu nomierina un atbalsta. Kikimora ir ļoti tieva daba, dzīvo ārkārtīgi tīrās ūdenskrātuvēs ar simtiem dēļu, par kurām viņai ļoti patīk rūpēties.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment