Talismana akmeņi dažādu profesiju cilvēkiem: kurš minerāls jums palīdzēs jūsu darbā un nesīs finansiālu veiksmi

Dabiskajiem minerāliem ir izcils spēks. Viņi spēj uzlabot cilvēka spējas un palīdzēt viņam gūt panākumus savā darbā.

Kopš seniem laikiem cilvēki ir pievērsuši uzmanību akmeņiem. To struktūra, forma un izskats piesaistīja visus bez izņēmuma: no pilsētniekiem līdz zinātniekiem un maģiski apdāvinātiem cilvēkiem. Laika gaitā  tika identificēti talismanu akmeņi, kas paredzēti, lai nodrošinātu cilvēka panākumus viņa amatā.

Talismanu akmeņi dažādām profesijām

Cilvēki, tā vai citādi saistīti ar lauksaimniecību (agronomi, ainavu dizaineri, dārznieki) jau sen ir izvēlējušies ahātu kā palīgu.

Krizoprazs vai krizolīta minerāli nesīs panākumus un veiksmi cilvēkiem, kas saistīti ar tirdzniecību (baņķieriem, grāmatvežiem, tirgotājiem, pārdevējiem). To spēku pastiprina zelta rāmis.

Malahīta akmens glābšanā nāks prāta darbinieki, kuri ir pieraduši risināt sarežģītas problēmas, piemēram, zinātnieki.

Ār*tiem un cilvēkiem, kas saistīti ar medicīnu, ieteicams lietot lapis lazuli.

Cilvēki, kuru profesija ir tieši saistīta ar ilgstošu uzturēšanos uz ūdens (jūrnieki, glābēji, makšķernieki), nevar iztikt bez smaragda vai akvamarīna minerāliem.

Lasi arī: 26 gadu vecumā, uzlecošas metalcore grupas ģitārists dodas mūžībā pēc cīņas ar “pastāvīgu smadzeņu miglu”

Lasi arī: Finanšu prognoze: kādā vecumā kļūsi bagāts saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi

Lasi arī: Naudas Mēness kalendārs 2023. gada jūlijam: uzzini, kurās dienās labāk netērēt, bet kurās dienās var viegli tikt pie papildu ienākumiem

Palielina radošumu, piesaista Mūzu un ļauj radīt turmalīna šedevrus.

Cilvēki, kas ir saistīti ar Dievu, kuru aicinājums ir palīdzēt cilvēkiem dzīvot taisnīgu dzīvi, par talismanu ņem purpursarkano ametistu. Tas uzlabo spēju saskatīt garīgās problēmas un palīdz no tām atbrīvoties.

Maģiski apdāvināti cilvēki reti strādā bez mēnessakmens gredzena, kas uzlabo maģisko vibrāciju redzējumu un ļauj strādāt ar enerģijas plūsmām.

Glābēji, ugunsdzēsēji, militāristi un cilvēki, kuru profesija prasa drosmi, izmanto granātābolu vai heliotropu. Šie akmeņi stiprina iekšējo kodolu, piešķirot drosmi.

Cilvēkiem, kas ieņem vadošus amatus, sardonikss ir piemērots.

Zvaigžņu eksperti un tie, kas pieraduši strādāt ar debess ķermeņiem un parādībām, izvēlas hrizolītu par savu palīgu.

Onikss ir līderu, maršalu, komandieru, vadoņu un to cilvēku akmens, kuri pieraduši komandēt lielu skaitu cilvēku.

Ķīniešu mūkiem nav labāka akmens par svēto nefrītu .

Ceļotāji un filozofi dod priekšroku sarkanajam berilam kā talismanam.

Sportistiem, cīkstoņiem un cilvēkiem, kuri ir pieraduši uzvarēt sacensībās, ir piemērotas rokassprādzes vai kuloni ar karneoļu, uzvarētāju akmeni.

Amazonīts ir neaizstājams mājsaimniecībā un ikdienā. Ar tās palīdzību saimnieces nostiprināja savas sievišķīgās spējas radīt unikālu mājīguma un komforta atmosfēru, kā arī rituālu laikā, lai attīrītu māju no negatīvās enerģijas.

Azartspēļu spēlētājiem, tostarp kāršu spēlēm, aleksandrīts kalpo kā talismans, kas brīžiem palielina iespēju gūt lielu laimestu.

Īpaši pieprasīti ir akmeņi, kas piesaista mīlestību, palīdz uzturēt harmoniju un uzticību ģimenē. Tie ir tirkīzs, smaragds, berils, granāts, dzintars, mēnessakmens, akvamarīns.

Lai veiksmi mīlestībā un mīlas attiecībās, vientuļi izvēlas malahītu kā talismanu.

Akmeņus var paņemt arī  pēc Zodiaka zīmes. Daži minerāli mijiedarbojas ar zvaigznāju enerģiju un uzlabo viņu aizgādībā dzimušo cilvēku spējas.

COMMENTS

Leave a Comment