Kā jūsu valdošā planēta ietekmē jūsu finansiālo stāvokli un karjeru?

Katram cilvēkam ir sava patrona planēta. Planētas palīdzēs jums noskaidrot, kā tā ietekmē jūsu naudas veiksmi un finansiālo stāvokli. Lai to izdarītu, jums ir nepieciešama tikai jūsu Zvaigžņu zīme.

Valdošajām planētām ir nopietna ietekme uz mums. Tieši no viņiem ir atkarīgs radošums, enerģijas spējas, koncentrēšanās uz panākumiem, finansiāli panākumi un karjera. Uzzinot par planētas ietekmes īpatnībām, jūs varat padarīt savu dzīvi daudz ērtāku un labāk izprast savas stiprās un vājās puses.

Saule (Lauva)

Saulei ir milzīgs spēks un spēcīga enerģija. Patrona spēks, protams, tiek nodots Lauvām. Viņu aizraušanās ar varu un kontroli bieži liek viņiem kļūt par izciliem runātājiem, treneriem, skolotājiem, politiķiem un psihologiem. Lauvas ir cilvēki ar lielu radošumu un pārsteidzošu harizmu. Tas viņiem ļauj gūt panākumus apkārtējo vidū un  viegli sasniegt savus mērķus. Ir svarīgi atzīmēt, ka Saule Lauvai piešķīra divējādu dabu. No vienas puses, viņi ir aktīvi, izlēmīgi un ambiciozi, bet, no otras puses, viņi ir savtīgi un augstprātīgi.

Lasi arī: Pilnīga un precīzākā eksperta Konstantīna Daragana prognoze par to, kas civilizāciju sagaida tuvākajā nākotnē

Lasi arī: Ja jums ir kaķis, noteikti pateicieties tam par to, ko tas jūsu labā dara

Mēness (vēzis)

Mēness ir Vēža zvaigznājā dzimušo sabiedrotais. Mēness viņus piešķīra ar īpašu jūtīgumu, emocionalitāti un  izcilu intuīciju. Neskatoties uz to, ka šis kosmiskais objekts ir saistīts ar nepastāvīgu un vieglprātīgu dabu, Vēži veido spēcīgas attiecības, novērtē komfortu un stabilitāti, kā arī var un mīl būt uzmanības centrā. Mēness aktivitātes maksimums – Pilnmēness vai Jauns Mēness – ir labākā iespēja izpausties. Tiesa, pārējā laikā Vēži bieži kļūst pasīvi un neiniciatīvas.

Merkurs (Dvīņi, Jaunava)

Merkurs ir veiksmes, tirdzniecības, zināšanu un naudas planēta. No sava patrona Dvīņi un Jaunava mantoja veiksmi, uzņēmību un inteliģenci. Šo zīmju pārstāvju intelektuālās spējas ir vērstas ne tikai uz zinātniskiem atklājumiem. Viņi izmanto savas zināšanas, pieredzi, daiļrunību un prasmes, lai sasniegtu jebkādus mērķus. Merkurs cilvēki ir ļoti vērīgi, viņi mēdz pamanīt vissīkākās detaļas, kas ļauj ne tikai pārvarēt šķēršļus, bet no tiem izvairīties. Iespējams, pateicoties tik izcilām spējām, Dvīņiem un Jaunavai ir daudz vieglāk iziet cauri dzīvei un tikt galā ar jebkuriem uzdevumiem nekā citām zīmēm.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment