Kā jūsu valdošā planēta ietekmē jūsu finansiālo stāvokli un karjeru?

Venēra (Vērsis, Svari)

Venēra ir mīlestības, laimes, skaistuma, naudas un šarma patronese. Un mīlestība pret Venēras aizbildņiem nav konkrēts jēdziens, bet vispārējs: tā ir mīlestība pret cilvēku, naudu un zemes priekiem. Svari un Vērsis novērtē materiālās lietas, dievina dārgas lietas un visu, kas viņiem sagādā prieku. Viņi ir harizmātiski, daiļrunīgi, jutīgi indivīdi, pateicoties kuriem viņi sasniedz augstus augstumus dažādās dzīves jomās. Tomēr, lai pierādītu sevi biznesā, viņiem  ir nepieciešama spēcīga motivācija. Turklāt Venēra piešķir Svariem un Vēršiem radošās spējas, tāpēc viņu vidū ir tik daudz mākslinieku, dzejnieku, mūziķu, aktieru un citu radošu cilvēku.

Marss (Auns, Skorpions)

Marss ir kara dievs, kurš savus lādiņus apveltī ar agresiju, gribasspēku, peļņas slāpēm, iniciatīvu, spiedienu un iespiešanās spējām. Uguns vārās Aunos un Skorpionos. Viņi ir ļoti pašpārliecināti, apņēmīgi un neiecietīgi pret zaudējumiem. Nežēlīgais Marss dod Auniem un Skorpioniem vēlmi dzīvot tā, kā viņi vēlas, bez šķēršļiem un ierobežojumiem. Tāpēc Marsa bērni neceļ gaisa pilis un nemētājas ar vārdiem, bet uzreiz ķeras pie lietas. Viņi nekad nepaļaujas uz citiem, viņi tic tikai sev, izceļoties starp citām zīmēm ar iedomību un lepnumu. Marsieši bieži nonāk savas karjeras virsotnēs, kļūstot par līderiem izvēlētajās jomās vai atverot savu biznesu. Viņi ļoti labi prot tikt galā ar kritiskām situācijām, pakārtojot un kontrolējot citus cilvēkus savai gribai.

Jupiters (Strēlnieks, Zivis)

Jupiteru sauc par lielās laimes planētu. Viņš patronizē divas Zīmes – Strēlnieku un Zivis, apveltot tās ar garīgām īpašībām, kā arī prātīgu realitātes uztveri, kas izpaužas mierā un ieskatā.

Lasi arī: Pilnīga un precīzākā eksperta Konstantīna Daragana prognoze par to, kas civilizāciju sagaida tuvākajā nākotnē

Lasi arī: Ja jums ir kaķis, noteikti pateicieties tam par to, ko tas jūsu labā dara

Jupitera ietekmei ir lielāka ietekme uz Strēlnieku, piešķirot viņiem šarmu, optimismu un  iekšējo spēku. Šīs īpašības ļauj ieņemt vadošus amatus jebkurā vietā un sasniegt maksimumu karjerā un naudā. Parasti Jupitera bērni ne no kā nebaidās, varētu teikt, ka viņus pat pievelk briesmas. Riska elements ir izaicinājums Strēlniekam. Tiesa, lai gūtu panākumus, viņiem ir svarīgi iemācīties koncentrēties uz vienu lietu.

Ar Zivju zīmes pārstāvjiem viss ir nedaudz savādāk. Jupiters ir otrais šī zvaigznāja cilvēku patrons. Viņš dod viņiem attīstītu intuīciju, kas ļauj izvairīties no daudzām nepatikšanām un izvēlēties sev vislabvēlīgākos attīstības ceļus.

Saturns (Mežāzis, Ūdensvīrs)

Pilnīgi dažādām zīmēm Mežāzis un Ūdensvīrs ir viens patrons – Saturns.Šī planēta simbolizē apdomību, savaldību, nosvērtību.

Zvaigžņu eksperti atzīmē, ka Mežāzis un Ūdensvīrs ir divas kopīgas galējības. Abām zīmēm ir neierobežota tieksme pēc panākumiem, labklājības un materiālās bagātības. Bet, ja Mežāža pārstāvji no Saturna saņēma smagu darbu, racionālismu un konsekvenci, tad Ūdensvīrs no savas sabiedrotās planētas saņēma spēju aktīvi attīstīties un gūt praktiskus labumus, izmantojot savus talantus.

Urāns (Ūdensvīrs)

Urāns tiek uzskatīts par galveno Ūdensvīra sabiedroto. Valdošā planēta apveltī savus palātus ar izvēles brīvību, ģenialitāti, robežu trūkumu, tieksmi pēc brīvības un neticamu pretestību likteņa sitieniem. Šiem cilvēkiem ir oriģināla domāšana, viņi burtiski izplūst ar idejām, kas ļauj viņiem izcelties jebkurā komandā un dzīvot pēc saviem noteikumiem. Viņiem patīk jaunas lietas, viņi ir izgudrojoši, lieliski runātāji, iedvesmotāji un organizatori. Viņi bieži gūst panākumus, pateicoties savai gribai un vēlmei atšķirties no visiem pārējiem. Tiesa, viņu ceļš uz bagātību nereti stiepjas vairāku gadu garumā.

Neptūns (Zivis)

Neptūns ir noslēpumaina un mistiska planēta, kas nodod Zivīm slepenību, aizdomīgumu, jūtīgumu, dziļu iekšējo mieru un milzīgu radošo potenciālu. Kā likums, Neptūns ieved apziņas dziļumos, tāpēc Zivis ir pakļautas sevis rakšanai un pašiznīcināšanai. Zvaigžņu eksperti iesaka atbrīvoties no negatīvām emocijām ar radošuma palīdzību. Turklāt Zivis vienmēr atrod komforta zonu, atvadoties no pagātnes un nevajadzīgā. Viņi viegli pielāgojas jauniem dzīves apstākļiem, radot sev apkārt draudzīgu vidi.

Plutons (Skorpions)

Mūsdienu pasaulē Plutons netiek klasificēts kā planēta, taču šis debess ķermenis ir daļa no Saules sistēmas un nopietni ietekmē Skorpiona pārstāvju dzīves notikumus un raksturu. Plutons viņus apbalvoja ar izcilu intuīciju, milzīgu iekšējo spēku, spiedienu un vēlmi pēc reformām. Plutona bērniem sociālās un profesionālās aktivitātes ir ļoti svarīgas, jo viņi vienmēr tiecas pēc varas un kontroles. Viņiem riebjas rutīna un ikdiena, viņi ātri nogurst no vienmuļa darba, pārejot no tā uz ekstrēmiem piedzīvojumiem, riskiem un nepārbaudītiem ātras naudas pelnīšanas veidiem. Tomēr impulsivitāte, kas robežojas ar vieglprātību, ne vienmēr palīdz Skorpioniem viņu darbā. Laika gaitā, apzinājuši savas stiprās puses, viņi bieži gūst panākumus un labklājību.

Kā jūs, iespējams, pamanījāt, šajā pasaulē daudz kas ir atkarīgs no planētu un zvaigznāju ietekmes. Tāpēc, ja vēlaties paredzēt notikumus, izvairīties no neveiksmēm un naudas problēmām, tad  biežāk skatieties prognozes, kas palīdz izvēlēties pareizo trajektoriju.

Leave a Comment